Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 12 apr 2017

The end: Dit zijn de koppels die nog samen zijn en dit zijn de nieuwe koppels van Temptation Island

Jaahaa! Het is EINDELIJK bekend! Aflevering 12 is net uitgezonden in België en het is eindelijk bekend welke koppels er nog samen zijn en welke koppels nieuwe liefde in elkaar hebben gevonden. Pas op, spoilers!

Aflevering 12 draaide geheel om de thuiskomst van de koppels van Temptation Island. Hoe gaat het nu met ze? Wie zijn er nog bij elkaar en welke koppels hebben besloten om uit elkaar te gaan? Welke liefde is gestrand en welke liefdes zijn ontstaan? Als je verder leest kom je eindelijk achter dé antwoorden waar we al weken op wachten.

Lize & Jefferson

Geheel naar verwachting van de afgelopen aflevering zijn Lize en Jefferson inderdaad uit elkaar. Jefferson is vrijgezel en is niét samen met Natasja. Ondanks dat hij haar een prachtige dame vond. Lize legt uit in aflevering 12 waarom ze gelijk al klaar was met Jefferson: “Bij mij ging het om respect. Hij had niet veel meer nodig om me kwijt te geraken. En het gedrag dat ik tijdens het eerste kampvuur te zien kreeg, was al genoeg voor mij”.

“Ik wou Jefferson geen pijn doen, maar ik beslis niet op wie ik verliefd word. Of op welk moment. Zoiets kun je niet tegenhouden.” En inderdaad, Lize doet er alles aan om zoveel mogelijk bij haar nieuwe liefde Ken te zijn. Want tussen de twee is het dik aan.

Rosanna en Niels

Niels beging een misstap door het slipje van Parastoo naar beneden te trekken. Ondanks alle spijtbetuigingen die werden getoond aan Rosanna ging ze alsnog met Alex. Ze kon hem niet meer weerstaan. Niels houdt gelukkig zoveel van Rosanna dat hij haar een tweede kans heeft gegeven. De twee hebben nog geen concrete toekomstplannen maar proberen alles om hun relatie weer op orde te krijgen.

Rosanna had enorm veel spijt van Alex en ze zou het willen terug draaien als ze het kon. Helaas is dat geen optie, maar Niels wil het nog proberen. En dat is alles wat ze wenst op dit moment.

Lisa & Merijn

Lisa werd bestempeld als het sneaky meisje. Zij deed er alles aan volgens de programmamakers om niet betrapt te worden. Haar stiekeme gedrag zorgde er echter voor dat Merijn viel voor de charmes van Pommeline. En inderdaad, de twee zijn samen. Pommeline kon haar tranen drogen en kiezen voor haar grote liefde Merijn want zijn hart stond wagenwijd open voor haar.

Ze doen hun best om elkaar ieder weekend te zien en dat is tot nu toe gelukt. Dit kwam niet helemaal als een verrassing. We vroegen jullie van de week of jullie dachten dat Merijn en Pommeline een stelletje zouden worden. En van de 3556 respondenten dacht 61% dat de twee een koppel zijn. Maar liefst 6% denkt ook nog eens dat de tortelduifjes gaan trouwen.

Lisa brengt de weekenden alleen door. Althans, niet met een nieuwe liefde. Want daar heeft ze naar eigen zeggen helemaal geen behoefte aan.

Jolien & Herbert

Och de lieve Jolien die de wereld over had voor Herbert. Hij had haar al bedrogen en deed dit op Temptation Island opnieuw. All the way. Jolien zoende met Karim (en de meisjes). Voor Herbert was het onvergeeflijk. Hij maakte Jolien kapot om de enige misstap die ze ooit had begaan. Zijn misstappen vergat hij voor het gemak.

Het leek alsof het nooit meer goed zou komen tussen de twee. Maar Jolien wilde het ongelooflijk graag. Herbert is degene met wie zij oud wil worden. En ze zal hem keer op keer vergeven. Ook dit keer weer. De twee doen er alles aan om hun relatie te herstellen. Herbert: “Zij heeft mij getoond hoe de pijn voelt. Het is iets wat ik nooit meer wil meemaken.”

Laten we hopen dat Herbert dit niet vergeet en Jolien altijd trouw zal blijven. Want heel Nederland en België is het er over eens dat dit meisje meer verdiende..

Tot volgend jaar!

Reageer op artikel:
The end: Dit zijn de koppels die nog samen zijn en dit zijn de nieuwe koppels van Temptation Island
Sluiten