Slapend rijk worden: in Engeland kan je geld verdienen met slapen (écht waar)

Heb je je altijd al afgevraagd of je geld kan verdienen met datgene wat je als allerliefste doet? Vaak maken we grappig over ‘slapend rijk worden’, maar in Engeland kan het echt. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het grootste Engelse beddenmerk Silentnight biedt het nu echt aan. Ze zoeken vijf werknemers die geld verdienen met slapen.

Van plan om na COVID te emigreren? Dan is dit je kans 😉

Geld verdienen met slapen

De vijf gelukkigen die worden aangenomen worden deel van Silentnight’s ‘pyjama army’. Je taak is dan om matrassen te testen en je mening te geven over kussens, dekbedden, kleedjes en matrassen. Je kan zelf 300 pond (ongeveer 335 euro) verdienen met slapen.

Nadat je bent aangenomen, krijg je je eigen pakket met items die speciaal zijn gekozen voor jouw lengte, gewicht, vorm en andere aspecten die met slapen te maken hebben. Zoals aan welke kant van het bed je ligt, in welke positie je slaapt, of je het vaak warm of koud hebt in bed en of je normaalgesproken op je rug of buik slaapt. Je bent bijna klaar om geld te verdienen met slapen, het enige wat je nodig nodig hebt is entertainment. Zelfs daar heeft Silentnight een oplossing voor…

Netflix

De kandidaten krijgen namelijk zelfs een Netflix-account van Silentnight, zodat ze hun werk goed kunnen verrichten en zich niet vervelen. Nu hoef je alleen nog je favoriete pyjama uit te kiezen en je klaar te maken voor bed – nu ben je klaar om geld te verdienen met slapen.

Zo maak je kans voor de baan

Als je kans wilt maken op geld verdienen met slapen moet je een persoonlijk bericht sturen naar Silentnight met daarin waarom je geschikt bent voor deze baan.

Natuurlijk zal je bij deze baan voornamelijk nachts en in de ochtend werken. Het is wel belangrijk dat je goed onderzoek doet naar je bevindingen en deze opschrijft.

Lees ook: Wait, whut? Met deze baan verdien je geld door Halloweenfilms te kijken

Reageer op artikel:
Slapend rijk worden: in Engeland kan je geld verdienen met slapen (écht waar)
Sluiten