Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 22 juni 2018

8x de engste horrorfilms van Netflix die je echt niet alleen wilt zien (maar wel samen met je bestie)

Houden jij en je beste vriendinnen wel van een avondje griezelen? Kruip lekker dicht tegen elkaar aan op de bank, zet een bak popcorn klaar en maak jullie klaar voor een marathon met de engste horrorfilms. Deze acht films die op Netflix staan gaan jullie in ieder geval niet snel vergeten:

1. Hush

Een dove jonge vrouw leeft een teruggetrokken bestaan in een afgelegen huis. Plotseling staat er een man met een masker voor haar raam die haar wil vermoorden. Ze moet zonder gehoor proberen zichzelf te bevrijden uit haar huis, ver van hem vandaan.

2. Ouija

Debbie, een jonge vrouw, komt om het leven en haar vrienden proberen erachter te komen wat er is gebeurd. Ze proberen met haar in contact te komen door een Ouija-bord te gebruiken. Dit gaat alleen niet zoals gepland, want de vrienden komen in aanraking met een kwade geest.

3. Clinical

Een psychiater probeert mensen met hun trauma’s te helpen, echter wordt ze zelf ook achtervolgd door een heel duister verleden. Alleen al de trailer is doodeng.

4. VHS

Een groep mensen is op zoek naar een videoband. In plaats daarvan stuiten ze op een lijk en een hele verzameling aan horrorfilms. Wat zou erop staan?

5. Sinister

Ellison is schrijfster en schrijft boeken die zijn gebaseerd op echte politiezaken. Zijn inspiratie is op en samen met zijn gezin verhuist hij naar een huis waar een hele familie is vermoord. In het huis vinden ze oude videobanden waar moorden op staan. Veel. Te. Eng.

6. Sinister 2

Het vervolg op Sinister, voor als je zin hebt in een marathon horrorfilms. Een moeder woont samen met haar 9-jarige tweeling in een huis waar een duistere geest rondspookt. En nee, de moeder en de tweeling zijn niet veilig.

7. Devil

Een politierechercheur onderzoekt een zelfmoordzaak die hij niet vertrouwt. Hij wordt onderbroken door een nieuwe zaak, waarbij vijf mensen vastzitten in een lift. Eén van de vijf mensen die vastzitten blijkt de duivel te zijn die één voor één de andere mensen in de lift vermoord.

8. You’re Next

Een familie wordt tijdens een familie-uitje aangevallen door een groep moordenaars. Het gezin houdt zich schuil in een vakantiehuisje en probeert zichzelf te beschermen tegen de moordenaars. Het vriendinnetje van een van de zoons blijkt een duister verleden te hebben…

Reageer op artikel:
8x de engste horrorfilms van Netflix die je echt niet alleen wilt zien (maar wel samen met je bestie)
Sluiten