Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 19 sep 2018

Alle durfals verzamelen! Je kunt nu naar het engste spookhuis van Nederland

Halloween wordt ook in Nederland steeds meer gevierd. Walibi heeft niks voor niks de Fright Nights in het leven geroepen en spookhuizen poppen als paddenstoelen uit de grond in ons kikkerlandje. Natuurlijk wil jij alleen het beste van het beste en dus moet je het engste spookhuis van Nederland bezoeken op 18, 19 of 20 oktober.

Engste Halloween spookhuis

Spookhuizen bezoeken doe je waarschijnlijk niet alleen, tenzij je echt een next level waaghals bent. Verzamel je vriendinnen daarom bij elkaar en boek een avondje uit in het engste spookhuis waar je ooit bent geweest. Als je durft.

Wat kan je verwachten?

Wil je het spookhuis bezoeken, dan wil je naar Nijmegen gaan. Naar gebouw De Vasim, om precies te zijn. Hier is een spookhuis gebouwd op de bovenste verdieping. Genoeg plek in de honderd meter lange gangen en trappen voor schrikbarende taferelen.

Kijk goed naar de voorwaarden voordat jij je aanmeldt. Iedereen die bij het spektakel wil zijn moet er schriftelijk mee instemmen dat acteurs worden ingezet om aangeraakt, beetgepakt of meegesleept te worden. Slik.

Engste van de Benelux

Halloween wordt steeds populairder en fanatiekelingen reizen de halve wereld rond voor de griezeligste spookhuizen. De bedenkers van het spookhuis in Nijmegen wilden bij de top horen. Ze zijn nu al de engste van de Benelux, maar hebben het streven volgend jaar de engste van Europa te zijn. “Waarschijnlijk kiezen we dan zelfs voor een complete horrorweek”, zeggen ze over het vervolg.

Ook een kaartje bemachtigen?

Een kaartje voor het evenement kost je 20 euro en de verwachting is dat er elke dag ruim duizend mensen deelnemen. Koop je kaartje daarom snel en bereid je goed voor op één van de spannendste avonden van je leven. Want omg: er komen een stuk of zestig acteurs om jou de stuipen op het lijf te jagen.

Stalen zenuwen? Dit oude V&D pand wordt een spookhuis met Halloween

AD

Reageer op artikel:
Alle durfals verzamelen! Je kunt nu naar het engste spookhuis van Nederland
Sluiten