Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 8 sep 2018

5 dingen die je sowieso herkent als je de eeuwige vrijgezel van je vriendengroep bent

Single zijn is heerlijk. Je kunt doen en laten wat je wilt en iedere avond dansjes doen met je vriendinnen. Behalve als je de enige vrijgezel van je vriendengroep bent – dan is het andere koek.

Beyoncé zong heel vrolijk over all the single ladies. Want hoe leuk is het om tegelijkertijd met je vriendinnen single te zijn? Precies, heel leuk. Maar deze dingen herken je sowieso als jij de eeuwige vrijgezel bent uit je vriendengroep.

1. Jij bent altijd in voor een feestje

Wanneer je vriendinnen iets leuks willen doen, weten ze jou altijd te vinden. Weer of geen weer, jij bent altijd in voor een feestje. Want feest betekent een kans om een nieuwe knapperd tegen het lijf te lopen. En dat is een kans die je nooit of te nimmer voorbij wil laten gaan.

2. Vrienden willen je continu koppelen

Waar je ook bent en met wie je ook bent: je vrienden grijpen elke gelegenheid aan om je te koppelen met die ene kennis of neef. Zelfs als je er zelf helemaal geen zin in hebt. Ze willen je gewoon maar al te graag weer met een lover zien.

3. Je arriveert als enige alleen op feestjes

Als jullie met z’n allen naar een feestje of etentje gaan, verschijnt iedereen in koppels – behalve jij. En dat is soms best een beetje irritant. Maar ook heerlijk, want je kunt zo lang over je kledingkeuze doen als je maar wilt. Geen vriend die aan je hoofd zeurt dat je op moet schieten!

4. Jij vrijgezel moet altijd over je date leed vertellen

Al je vriendinnen hebben al lange relaties. Het resultaat? Zij hebben het online daten compleet gemist, en willen dus al jouw verhalen horen. Iedere keer als jullie samenzijn. Tot vervelens toe. Ze smullen ervan.

5. Je krijgt altijd te horen dat de ware echt wel komt

Terwijl jij het prima vindt om nog even lekker vrijgezel te zijn, lijken je vriendinnen zich er drukker om te maken. En dus drukken ze je iedere keer weer op het hart dat de ware liefde ook voor jou bestaat. Maar dat weet jij ook wel, hij is gewoon nog niet voorbij gekomen.

Waarom mensen die altijd alles kwijtraken het meest sociaal en het állerleukst zijn

Reageer op artikel:
5 dingen die je sowieso herkent als je de eeuwige vrijgezel van je vriendengroep bent
Sluiten