Dit zijn de leukste enkellaarzen voor de herfst/winter 2018 dus pak je pinpas er maar bij

Hoewel we nog hoop hebben dat we een goede nazomer tegemoetgaan, lijkt de realiteit toch anders te zijn. Nu niet meteen verdrietig worden, want aan de herfst zitten ook zeker voordelen. Namelijk één woord: enkellaarsjes. De herfst is het perfecte moment om deze te dragen, dus hierbij de leukste modellen.

Enkellaarsjes herfst/winter 2018

Met de herfst en winter die eraan zitten te komen, mogen we weer onze pinpas erbij halen voor de mooiste enkellaarsjes. Deze schoenen zijn namelijk mooi onder letterlijk alles. Van leuke stoere enkellaarsjes voor onder jeans tot aan vrouwelijke enkellaarsjes voor onder jurkjes, dit zijn onze favorieten.

Witte enkellaarsjes €48,99


Dat het buiten grijzer wordt en over algemeen somberder, betekent niet dat je schoenen er ook zo uit moeten zien. Witte enkellaarsjes zijn juist leuk voor de herfst en de winter. Kies wel een exemplaar dat gemaakt is van materiaal dat makkelijk schoon te maken is.

enkellaarsjes herfst/winter 2018

Metallic enkellaarsjes €125


Nogmaals: de herfst em de winter hoeven geen saaie seizoenen te zijn. Vermijd de winterdip door juist te spelen met leuke kleurtjes en gezellige glitters. Wedden dat jouw humeur meteen verbetert?

enkellaarsjes herfst/winter 2018

Dierenprint €125


Enkellaarsjes met dierenprint zijn ook altijd goed. Aankomende winter is dierenprint één van de grootste trends in de modewereld. Deze enkellaarsjes zijn makkelijk te onderhouden vanwege het materiaal en maken je outfit meteen super vrouwelijk. Combineer ze met een mooie grijze skinny jeans en een lekker oversized vest en je outfit is af.

Enkellaarsjes met sterke zool €49,95


Mocht we nu ineens een hele strenge winter krijgen, is het wel zo handig om ook een paar enkellaarsjes in te slaan met een goede zool. Het is natuurlijk wel fijn om gewoon door de sneeuw te kunnen banjeren zonder na twee meter al uit te glijden.

Zwarte enkellaarsjes €96,99


Voor de herfst en de winter hoort een paar simpele zwarte enkellaarsjes ook in je kast te liggen. Als het ’s ochtends nog pikdonker is wanneer de wekker afgaat en je niet wilt nadenken over je outfit, dan zijn simpele zwarte enkellaarsjes perfect. Op die manier zie je er goed uit, maar stiekem heb je helemaal niet nagedacht. Deze enkellaarsjes hebben nog wel een aparte hak, waardoor het geen saai model is.

Enkellaarzen zonder hak €115,99


Enkellaarzen zijn er in verschillende kleuren en soorten, dus je kan ook gewoon voor een paar enkellaarzen zonder hak gaan. We begrijpen dat niet iedereen zin heeft om met regen in hakken te lopen. Een voorbeeld van een super leuk enkellaarsje zonder hak is deze. Het model is super stoer, maar door het pastelkleurtje is het nog steeds vrouwelijk.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Hebben! Dit zijn de leukste en mooiste modellen van Nike

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste enkellaarzen voor de herfst/winter 2018 dus pak je pinpas er maar bij
Sluiten