Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 8 september 2017

Hebben: Dankzij deze paraplu overleef ook jij de herfst

Je kent het wel, je hebt jezelf helemaal opgedirkt en klaar voor het vetste feest van de eeuw: regent het. En jij loopt over straat. Om niet als verzopen kat aan te komen, gebruik je een paraplu. Maar als het waait dan is je kleding sowieso geruïneerd. Het is verleden tijd met deze epische paraplu:

De herfst komt er aan en regen ook

De herfst is Nederland is vaak regenachtig en koud. Behoorlijk deprimerend, vooral als je de deur uit moet. Wees niet bang dat je dit seizoen niet zult overleven. Wij vonden de perfecte paraplu voor jou, waardoor je niet bang hoeft te zijn om als een verzopen kat door het leven te gaan.

De vrouw in de volgende video ging over straat als gigantische condoom, maar beschermde zichzelf wel tegen al het water dat uit de lucht goot. Ja, wij snappen het wel. Dit hebben we nodig in ons leven:

Deze paraplu hebben?

Het is een groot mysterie waar deze paraplu verkrijgbaar is. Wellicht heeft de vrouw zelf geknutseld. Als je goed zoekt kom je exemplaren tegen op Alibaba.com. Maar dan zul je er wel minimaal tweeduizend moeten afnemen. Beetje te veel van het goede misschien. Wie heeft de gouden tip?

LEES OOK: Waarom regen de grootste vijand is voor vrouwen met krullen en slag

Reageer op artikel:
Hebben: Dankzij deze paraplu overleef ook jij de herfst
Sluiten