Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 aug 2017

Er is al een script dus The Princess Diaries 3 lijkt er nu écht te komen

Zoals Mia zou zeggen ’Shut up!'. Want we hebben serieus The Princess Diaries-nieuws. Het derde deel van The Princess Diaries lijkt er nu namelijk echt-echt-echt aan te komen. Want er is een script.

De geruchten dat er een derde deel zou komen over Mia van Genovia waren er al langer. Maar nu er echt al een script ligt, is de kans wel héél groot dat de ‘royals’ weer op het witte doek verschijnen.

Meg Cabot, de schrijfster van de boeken The Princess Diaries, heeft aan Entertainment Weekly verklapt dat het script bestaat. Ook vertelt ze dat het verhaal van de derde film een beetje een ode is aan wijlen Garry Marshall. Hij regisseerde de eerste twee delen van de prinsessenfilms, maar kwam voordat hij het derde deel kon verfilmen te overlijden.

The Princess Diaries deel 3

Waar het verhaal precies over gaat, dat wil de schrijfster niet kwijt. ’Ik mag het niet zeggen. Ik zou er heel graag over willen praten, maar het kan niet, ik mag het niet.’

Wat we natuurlijk wel weten is dat Mia in het tweede deel haar prins op het witte paard vond. En dat ze daarom de troon in handen kon krijgen. Daarom zal het derde deel waarschijnlijk gaan over hoe het regeren Queen Mia af gaat.

Omdat het zo leuk was, hier nog een keertje de metamorfose:

Nog een filmtip: Baby Driver: Een perfecte film voor jou én voor je lover

Reageer op artikel:
Er is al een script dus The Princess Diaries 3 lijkt er nu écht te komen
Sluiten