Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 8 okt 2017

Er bestaan mini nagellakdrogers waarmee je altijd en overal gel nagellak op kunt doen

Het lakken van je nagels kan helaas niet op ieder moment van de dag. Totdat je nagels droog zijn, kun je niet naar de wc, je haar of make-up doen, eten koken of zelfs je kleding aantrekken. Tot nu. Want met deze super schattige en kleine macaron nagellakdrogers kun je je nagels op ieder moment van de dag in de gellak zetten. Binnen no time kun je weer verder met dat waar je mee bezig was.

Gel nagellak is sowieso al prettig in vergelijking met een normaal lakje. Want gellak blijft vaak drie keer zo lang zitten. Maar het nadeel: je moet ervoor naar een salon en dat kost je soms een hele kluif (zeker als je het iedere twee of drie weken wil laten doen).

Maar er is nu een briljante oplossing. Een mini nagellakdroger voor gellak in de vorm van een macaron.

Macaron nagellakdrogers

De nageldroger is zo klein als een macaron zelf. Nouja, misschien een klein tikkeltje groter. Het heeft een kleine opening waar precies één vinger in past. De nageldroger is voorzien van ledlamp, waarmee iedere nagel in 30 seconden droog is. Verder heb je geen stopcontact nodig, want je er zit gewoon een usb-koord aan. Dat wordt lekker lakken bij je laptop.

De nagellakdrogers zijn hier verkrijgbaar in een compleet setje. Voor ongeveer 30 euro krijg je onder meer een nagellakdroger, een nagelvijl en nagellakremover-pads. Je kunt ook nog eens kiezen tussen tien verschillende kleuren. Koopie als je het ons vraagt.

Hallo pretty nails!

Wat dacht je van eetbare nagellak? Cheers! Eetbare nagellak bestaat en het smaakt naar prosecco

Reageer op artikel:
Er bestaan mini nagellakdrogers waarmee je altijd en overal gel nagellak op kunt doen
Sluiten