Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 7 juli 2017

Er bestaat een Netflix hotel waar je eindeloos kunt binge watchen

Hoe mooi je hotel ook is, als je op vakantie een dag in je hotelkamer blijft om je favoriete serie te kijken, voel je je toch een beetje schuldig. Want het is stralend mooi weer en je moet naar buiten van jezelf. Of je hebt het gevoel dat je de stad moet verkennen. Voor iedereen die Netflixen stiekem de ultieme vakantie vindt, er is nu een Netflix hotel.

En het Netflix hotel is gemaakt om te binge watchen. Voel je niet schuldig als je je hotelkamer niet verlaat tijdens je verblijf in het hotel, want hier wordt je eerder raar aangekeken als je er wél op uit gaat.

Heel lang Netflix kijken, dat waar het Netflix hotel in Londen voor bedoeld is. In het hotel zijn vijftien kamers, die allemaal zijn ingericht naar een bekende Netflix-serie.

Een Netflix hotel waar je kunt chillen

Zo kun je bijvoorbeeld whiskey drinken met als thema House of Cards of eten in de Orange is the new black suite. Eten en drinken is uiteraard binnen handbereik voor de ultieme Netflix & Chill sessie.

Wel jammer, het hotel is er maar tijdelijk. Je kunt hier kijken of je nog kaartjes kunt bemachtigen voor de komende nachten.

Liever naar New York dan naar Londen? Lees dan dit: Tips van een NY local: Deze coole dingen zijn er deze zomer en herfst te doen in New York City

Reageer op artikel:
Er bestaat een Netflix hotel waar je eindeloos kunt binge watchen
Sluiten