Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 13 nov 2016

Er bestaat een So You Think You Can Dance cruise waar je les kan krijgen van alle choreografen

Is dansen je tweede natuur of houd jij wel van flink met je billen schudden? Is op vakantie gaan één van je grootste hobby's? En wil je dan ook nog op een heel mooi en groot cruiseschip? Dan is dit je kans, er bestaat namelijk een cruise à la So You Think You Can Dance voor alle dansliefhebbers onder ons.

Reis en dans

Hoe cool is dit. Je kunt nu een fantastische vakantie beleven op een cruiseschip. Terwijl je van bestemming naar bestemming vaart, krijg je elke dag dansworkshops van heel bekende choreografen. Klinkt toch als muziek in de oren?

Mundo Dance Cruises organiseert een droomreis. Terwijl je van Barcelona naar Sardinië, Rome, Napels, Florence, Marseille én Mallorca vaart, volg je op de boot verschillende workshops van tien bekende choreografen. Onder andere van So You Think You Can Dance en het andere populaire dansprogramma: Dance Dance Dance.

Dansen op een cruiseship

Jij wordt de nieuwe Beyoncé

Je hoeft niet bang te zijn als je niet op hoog niveau danst, daar wordt namelijk gewoon rekening mee gehouden. Iedere ochtend kun jij op je dooie gemakje ontbijten met een prachtig uitzicht, daarna ga je met de voetjes van de vloer om vervolgens genoeg tijd over te houden om alle steden te ontdekken.

Volgend jaar zal er weer een fantastische cruise georganiseerd worden. Iets voor jou? Dan kun je je hier inschrijven. Wie weet laat jij straks iedereen versteld staan met je nieuwe Beyoncé moves.

Misschien vind je dit ook leuk: Happy feet: Van dansen word je gelukkig en minder gestresst

Reageer op artikel:
Er bestaat een So You Think You Can Dance cruise waar je les kan krijgen van alle choreografen
Sluiten