Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 14 nov 2016

Er bestaat een toverstokje waarmee je abracadabra kunt uithalen in je huis

Ha! Als je al van hebt gedroomd om een echte tovenaar te worden, dan is dat nu mogelijk. Er is tegenwoordig namelijk een toverstok waarmee je je televisie en andere apparaten kunt besturen als een echte Harry Potter, hoe cool is dat?

The Wand Company heeft een universele afstandsbediening uitgebracht die eruit ziet als een toverstaf en nee, het is geen speelgoed, deze werkt écht. De toverstaf is zeer gedetailleerd waardoor de afstandsbediening een echte houten toverstaf lijkt.

Voor elke Harry Potter fan of mensen met magische fantasieën is deze toverstaf een geschenk uit de hemel. Stel je voor dat je met één zwaai kunt zappen en jij je een echt opperhoofd van de tovenarij kunt voelen. Dit is hét perfecte cadeau voor elke fan.

De toverstaf werkt niet alleen voor je televisie maar ook voor al je andere apparaten zoals een iPod-dock en Blu-ray spelers. Met de tikkende en zwaaiende bewegingen bestuur je alles wat je maar wilt want elke move betekent weer iets anders.

Zappen met een toverstaf

Als je eenmaal alle magische bewegingen onder de knie hebt kun jij je Harry Potter de tweede noemen en iedereen versteld laten staan van je magie. Heb je geleerd bij Zweinstein toch?Nog meer Harry Potter:
Harry Potter fans opgelet: Dit magische monopoly spel is alles wat je wilt hebben

Reageer op artikel:
Er bestaat een toverstokje waarmee je abracadabra kunt uithalen in je huis
Sluiten