Laura Lammertse
Laura Lammertse Travel 16 mei 2017

Er bestaat een lichtjesveld en het is magisch om te picknicken

Ben jij op zoek naar een originele date voor jou en jouw lover? Zoek dan niet verder, want dit is hét ideale uitstapje om een romantische date neer te zetten. Er bestaat namelijk een veld met lichtjes en dat is mega cute om samen te picknicken of een wijntje te drinken. Sexy time gegarandeerd.

Oké, het uitstapje ligt misschien niet direct om de hoek, het is namelijk in Australië. Maar ben je toch van plan die kant op te gaan, maak dan zeker ook een tripje richting Field of Light. Dat is namelijk een veld vol met licht; iets wat de titel al een beetje verklapt natuurlijk.

Helder licht

Het heldere licht achter dit park is Bruce Munro. Hij heeft het lichtjesveld geplaatst aan de voet van de Uluru. Ulu what?! Uluru, ook wel bekend als Ayers Rock is de rotsformatie die ongeveer in het midden van Australië ligt. Nu is deze plek alleen al de moeite waard om heen te reizen, maar dit lichtjes veld maakt het nog magischer.

Tili Wiru Tjuta Nyakutjaku

Ja, dat is de naam van de show en betekent letterlijk: looking at lots of beautiful lights. Bruce was vrij rechttoe rechtaan bij het benoemen van zijn kunstwerk. Het kunstwerk wordt aangestuurd 50.000 zonne-energie platen die overdag worden opgeladen zodat het de hele nacht door kan shinen.

Zie hier hoe dit schitterende veld eruit ziet:

Er kan nu officieel geconcludeerd worden dat er niets romantischer is dan deze plek. Wie nodig jij uit voor een magische picknick hier?

Hier wil je ook heen als je gek bent op lichtjes en toch al in Australië bent: Wanderlust: er bestaat nóg een magische zee die oplicht in het donker

Reageer op artikel:
Er bestaat een lichtjesveld en het is magisch om te picknicken
Sluiten