Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 27 maart 2017

Bewezen: Er bestaat een workout waarbij je jonger wordt

Dat sporten goed voor je is weet je wel. Maar dat je met deze workout nog jonger wordt ook, klinkt toch als een prima uitdaging om weer eens naar de sportschool te gaan. Hup, sportschoenen aan en gaan met die banaan.

Oké, we kunnen het leven niet omdraaien en je zal qua getal ook niet jonger worden. Maar met deze workout ondersteun je de groei van bepaalde cellen die jouw lichaam jonger doet ogen én voelen. Het is absoluut het proberen waard en je betaalt toch al voor die sportschool; waarom niet een keertje gaan.

Cel boost

Het zoeken naar oefeningen is voorbij, want vanaf nu kan jij HIIT gaan uitoefenen in de sportschool. HIIT staat voor High Intensity Interval Training en, zoals de naam al verklapt, zijn intervaltrainingen the way to go voor een strak figuurtje.

Natuurlijk zijn alle soorten oefeningen goed voor je, maar HIIT heeft geeft een extra boost aan de cellen die bijdragen aan het behouden van spieren en conditie. HIIT zorgt ervoor dat jij een leger van deze cellen opbouwt die ons lichaam nodig heeft om er langer jong uit te blijven zien.

De workout

Maar wat moet je dan doen om het beste resultaat te verkrijgen? Uit onderzoek is gebleken dat de fiets intervaltrainingen het beste werken. Om deze fiets workout zo effectief mogelijk te laten zien kun je het beste vier minuten intensief trappen en dan drie minuten rustig. Combineer dit natuurlijk met goed eten en drinken en een gezonde leefstijl en een jonge toekomst staat op je te wachten.

Heb je geen sportschool abonnement? Geen probleem, deze workout is alsnog goed haalbaar. We leven in Nederland en daar heeft iedereen wel een fiets of ken jij iemand waarvan je er eentje kan lenen. Spring op die fiets en fiets jezelf naar een jongere jij.

Wij denken dat je dit ook leuk vindt om te lezen: Een workout voor je gezicht is hét nieuwe ding

Reageer op artikel:
Bewezen: Er bestaat een workout waarbij je jonger wordt
Sluiten