Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 26 okt 2016

Er bestaat nu een toverschool waar je écht naartoe kan

Als jouw meisjesdroom was om tovenaar, fee of gewoon bad ass Harry Potter te worden dan is hier goed nieuws voor jou. Want jij kan nu je droom achterna jagen en les nemen op een échte toverschool en leven als de heks van je dromen.

De Mimbulus Mimbletonia vereniging in Frankrijk organiseert een live-action rollenspel dat drie dagen lang zal duren om mensen de kans te geven om te beleven hoe het is om op Zweinstein te leven. Pak je toverstaf maar alvast in.

De school zal in het teken staan van het eerste succesvolle deel van Harry Potter: Harry Potter en de Steen der Wijzen. Je kunt er plantkunde volgen, spreuken leren, drankjes maken en natuurlijk het altijd spannende dreuzelzwerkbal spelen en de beker te veroveren.

Als jou dit helemaal fantastisch lijkt dan kun je je eind dit jaar opgeven via deze pagina. De exacte datum is nog niet helemaal bekend, maar zal binnenkort bekend worden gemaakt, daarnaast is er maar plek voor honderd tovenaars. Wie weet overnacht jij van 25 tot en met 28 mei 2017 in Lot-et-Garonne (zuidwesten van Frankrijk) als een echte Hermelien. Wingardium leviosa.

Lees ook: Treinreizigers opgelet! Je kunt nu écht reizen in de Zweinsteinexpress

Reageer op artikel:
Er bestaat nu een toverschool waar je écht naartoe kan
Sluiten