Rosa Tettero
Rosa Tettero Beauty en Style 19 dec 2016

Er bestaat nu haarverf van Nutella en je krijgt er perfecte bruine lokken van

Heb je er ooit aan gedacht om je haar te verven door Nutella en gecondenseerde melk te gebruiken? Waarschijnlijk niet. Deze kapper toverde een blondine om tot een brunette door alleen deze twee producten te gebruiken. Hij filmde het, waarna hij iedereen versteld liet staan.

Chocolade dip voor je haar

Wil je je haar donkerder verven maar geen schadelijke chemische stoffen gebruiken? Veel mensen zijn op zoek naar natuurlijke producten. Wat dacht je van Nutella? Huh?!

Een kapper in Dubai probeerde het haar van een blonde vrouw te verven met Nutella en gecondenseerde melk. Resultaat? Perfect kastanjebruin haar.

De kapper waste het haar van de blondine en bracht Nutella en gecondenseerde melk aan. Folie in het haar, uitwassen en het haar is een totaal andere kleur:

Iedereen speculeert nu over de echtheid van de video. Hoe kan het dat Nutella je haarkleur verandert? Is het dan nog wel eetbaar? En hoe lang zal de kleur zichtbaar zijn? Aan Metro UK vertelt de kapper dat als je een lichte kleur wilt, het tot ongeveer twee tot drie weken blijft zitten. Voor een donkere kleur heb je meer Nutella nodig maar zal het langer blijven zitten.

Wel weten we dat chocolade wordt aangeprezen voor onze lokken. Het is goed voor de bloedcirculatie wanneer je het aanbrengt op je hoofdhuid en het helpt de groei van het haar te bevorderen. Van chocolademaskers krijg je dan ook prachtig glanzend haar.

Wat denk jij? Ga je het proberen?

LEES OOK:Haarinspiratie: Rainbow glitter haar is alles wat je wilt met Kerstmis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er bestaat nu haarverf van Nutella en je krijgt er perfecte bruine lokken van
Sluiten