Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 10 maart 2017

Absurd: Er bestaat nu Tinder Select voor de crème de la crème

Terwijl iedereen wel een beetje was uitgeswiped op Tinder en het louter diende als tijdverdrijf, is Tinder nu weer een stapje hogerop gekropen in je waardering. Er bestaat namelijk een geheime toegang in de app, waar alleen de crème de la crème bij kan, Tinder Select.

Een geheime Tinder voor mooie, knappe, maar vooral rijke en bekende mensen, waar buitenstaanders met geen mogelijkheid inkomen. Het moet niet gekker worden.

Het topje van de Tinderberg

TechCrunch, een online uitgever van technologisch nieuws, heeft dit bekend gemaakt. In de Tinder-app zit een speciale toegang die alleen bereikbaar is voor een exclusieve groep mensen, namelijk de elite. Je komt hier alleen in als je bijvoorbeeld een CEO, supermodel, beroemd, of op een andere manier enorm rijk én aantrekkelijk type bent.

Maak je kans erin te komen?

Tenzij jij een Doutzen bent, of een Instafamous girl kom jij er niet in. Keihard, maar Tinder wil dat dit exclusief blijft. Er is één uitzondering op de regel: enorm knappe mensen die op Tinder een topscore hebben. Niet dat wij ooit gehoord hebben van een topscore op Tinder, maar waarschijnlijk bedoelen ze het aantal likes.

Ben jij die fanatieke Tinderaar met veel likes, dan is de kans wellicht nog aanwezig dat jij straks ineens met de crème de la crème van de wereld zit te swipen. Het zou zo maar eens kunnen dat jij Ed Westwick, beter bekend als Chuck, naar rechts kan swipen. We zijn hem immers al eerder tegengekomen op een datingsite. Begin maar vast met duimen.

Lees hier over Ed Westwick op een datingapp:
Heet nieuws! Ed Westwick a.k.a Chuck Bass zit op een dating app

Reageer op artikel:
Absurd: Er bestaat nu Tinder Select voor de crème de la crème
Sluiten