Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 okt 2017

Er is een nieuw drankspel voor ginlovers dus daag je girlsquad uit

Ben jij een beetje competitief ingesteld en gék op gin? Trommel je vriendinnen dan maar bij elkaar want wij hebben het perfecte spel gevonden voor de vrijdagavond. Gin pong. Ja, dat blijkt op bier pong, maar dan met gin. En geef toe, gin maakt alles beter.

Gin, je allerbeste vriendinnen en een drankspel: een gouden combi als je het ons vraagt.

Nu heb je natuurlijk al tal van drankspelletjes. Bijvoorbeeld met kaarten of met dobbelstenen, waarbij je vaak een shotje moet drinken. Of bierpong, dat draait om tja, het drinken van bier. Maar als jij meer een ginlover bent, dan hebben we hét spel voor je: ginpong.

Ginpong

Het doel van ginpong is om een balletje in het glas van je tegenstander te gooien. Als het je lukt, moet de tegenstander drinken. Hoe meer je hebt gedronken, hoe moeilijker het gooien natuurlijk wordt, maar hé, in de tussentijd heb je wel van heerlijke gin kunnen genieten.

Het spel is niet alleen hilarisch, het ziet er ook nog eens prachtig uit. He bevat twaalf plastic groen met gouden glaasjes en groene en gele pingpongballetjes.

Hoeveel het kost? 13,99 pond (15,65 euro) en je kunt het hier aanschaffen. Zo hou je nog genoeg moneys over om een lekker fles gin te scoren. Roze bijvoorbeeld. Of met glitters.

Reageer op artikel:
Er is een nieuw drankspel voor ginlovers dus daag je girlsquad uit
Sluiten