Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 feb 2017

Er is een nieuwe datingapp voor iedereen die klaar is met Tinder en/of Happn

Tinder en Happn mogen dan handige manieren zijn om in contact te komen met het manvolk, de datingsapps roepen ook een hoop frustratie op. Maar deze nieuwe app wil daar verandering in brengen. Bij Once krijg je maar één match per dag.

Mannen die nooit iets zeggen, mannen die alleen ‘hoi’ zeggen en daarna nooit meer iets, mannen die alleen seks willen, mannen waarmee je fantastische dates hebben, maar uiteindelijk toch geen relatie willen. Enzovoorts, enzovoorts. Tinder en Happn zijn een bron van frustratie.

Het nieuwe daten: once

Ben je ook helemaal klaar met datingapps? Dan is het misschien een idee om er toch nog eentje te proberen. Want bij datingapp Once geloven ze in ‘slowdating’. Wat betekent dat je maar één match kun krijgen op een dag. Maar dan wel eentje die gemaakt is door professionals.

Once komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar je kunt de app nu ook in Nederland gebruiken. En het briljante aan de app is dat het koppelen niet door algoritmes gebeurt, maar door echte mensen. Die er verstand van hebben. Net alsof je door vrienden wordt gekoppeld.

Als je je aanmeldt, krijg je op een vast moment per dag een berichtje met wie jouw match van de dag is. Je krijg een dag de tijd om te reageren, anders zie je het datingprofiel van de potentiële man van je dromen nooit meer terug.

Lees dit ook even: Waarom we helemaal klaar zijn met mannen die ‘te druk’ als een excuus gebruiken

Reageer op artikel:
Er is een nieuwe datingapp voor iedereen die klaar is met Tinder en/of Happn
Sluiten