Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 10 nov 2017

Sla je slag: De frikandellenvlaai is nú te koop bij de Aldi

In juli schreven we over de frikandellenvlaai. Een taart gemaakt van, juist, frikandellen. Iedereen werd massaal verliefd op de vlaai. En terecht. Destijds deelden we het recept. Nu is 'ie gewoon te koop bij de Aldi. En alleen dit weekend.

De frikandellenvlaai wordt in de supermarkt gebracht door het merk Snack Fan en is te koop bij de Aldi. De vlaai is gemaakt van frikandellen en brooddeeg. Verder zit er currysaus in en wordt er aangeraden de vlaai nog even op te warmen voor je ‘m gaat eten.

Wij vinden het een briljante uitvinding. Helemaal om als jarige te trakteren. En dan niet aan het begin van je verjaardag maar aan het einde. Want we kennen namelijk allemaal die craving om 03:00 uur ’s nachts een vette hap naar binnen te werken. En als je dan deze frikandellenvlaai kan serveren als je birthdaycake, scoor je punten.

Doe er kaarsjes erop en gooi er een beetje mayo eroverheen als een soort van slagroom. Dan ben je de nieuwe beste vriendin van al je vrienden én wordt je verjaardag onvergetelijk. Hij is alleen dit weekend verkrijgbaar. Je kunt ‘m natuurlijk ook in de vriezer kopen als je verjaardag nog even duurt. Sla je slag nu het kan!

Wil je liever het recept weten en ‘m zelf bakken? Dat kan, het recept vind je hier.

Reageer op artikel:
Sla je slag: De frikandellenvlaai is nú te koop bij de Aldi
Sluiten