Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 12 mei 2017

JA JA JA: Er komt een anti-aging gin en dat is de uitvinding van de eeuw

Sta jij in de bar te party’en, word je er nog jonger op ook. Dit klinkt misschien als een goede reclamestunt, maar niets is minder waar. De nieuwe gin, Collagin, helpt namelijk bij aan een chemisch proces waarbij jouw huid er jonger en gezonder uit komt te zien. Wat een toverdrankje.

Ten eerste is het natuurlijk fijner dan fijn dat de markt eindelijk met een twee in één product komt waar we écht iets aan hebben. Maar daarnaast komen ze ook met een mega leuke woordgrap. Zo heet de anti-aging gin Collagin, en dat is natuurlijk een mega scherpe knipoog naar collageen. Dubbel geslaagd.

Toverdrankje

Zoals Asterix en Obelix een toverdrankje hadden om heel sterk te worden, heb jij nu dit toverdrankje om er jonger op te worden. De gin met drinkbare collageen helpt namelijk mee aan het chemische proces dat de huid jonger en sterker maakt.

Het flesje is te koop voor 34.99 pond, want zo’n 41 euro is, maar dan heb je ook wat. Naast de collageen zitten er ook andere kruiden in, waarvan is bewezen dat het een anti-aging effect heeft, zoals anijs en grapefruit.

In slechts vier weken jonger

Uit de test is gebleken dat binnen slechts vier weken de collageendichtheid van de huid is verbeterd en binnen acht weken is de huid beter gehydrateerd. Kortom: binnen vier weken zie je er stukken jonger uit.

Voortaan hoef je niet meer obsessief te smeren met crèmepjes, want dit drankje is alles wat je nodig hebt. Zo wordt een feestje met jouw vrienden nog meer geslaagd. In plaats van dat je het gevoel hebt dat je onder een steen hebt geslapen, zie je er nu namelijk jónger uit als je wakker wordt. Dat is boffen.

En nog een reden om gin te drinken: Dit is waarom meisjes die gin-tonic drinken de allerleukste meisjes uit de kroeg zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
JA JA JA: Er komt een anti-aging gin en dat is de uitvinding van de eeuw
Sluiten