Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 okt 2017

Er komt een festival met onbeperkt kaas en glühwein en het is het lekkerste ooit

Het is misschien niet meer het beste weer voor een heerlijk, zonnig festival, maar dat betekent niet dat het festivalseizoen afgelopen is. Als je van kaas en glühwein houdt, pak dan je agenda er maar vast bij. Het volgende festival waar je graag naartoe wil, is namelijk al sneller dan je denkt.

Bij glühwein denken we al snel aan Kerstmis. Of in ieder geval aan de koude, donkere dagen van het jaar. Lekker een glaasje bij de haard of op een kerstmarkt.

Maar nu komt er een festival dat helemaal zal draaien om glühwein en om kaas. Een topcombi als je het ons vraagt.

Kaas en glühwein festival

Dat klonk al niet verkeerd, toch? Maar je dag wordt nog beter. Tijdens het festival kun je namelijk onbeperkt de lekkernijen eten en drinken. In het midden staat de grootste kaasplank die je ooit gezien hebt en er is glühwein in overvloed. What the…

Voor iets meer dan 30 euro kun je niet alleen onbeperkt kaas en glühwein nuttigen, maar ook genieten van dj’s, cheesecake eten, foto’s maken in kerststijl en opwarmen bij een super grote open haard. Kortom, alle ingrediënten voor een fantastisch uitje.

Studio 338 in Londen is de place to be en 16 december is de dag waarop het allemaal plaatsvindt. Kijk op de Facebookpagina van het event voor meer informatie. En geloof ons, dit wil je niet missen.

Komt dit even goed uit: Halleluja! Het eten van kaas zou wel eens de sleutel tot een lang leven kunnen zijn

Reageer op artikel:
Er komt een festival met onbeperkt kaas en glühwein en het is het lekkerste ooit
Sluiten