Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 29 dec 2016

Er komt een Nederlandse Magic Mike en de trailer is bloedheet

Magic Mike is een film waar wij vrouwen uren naar kunnen kijken. Niet om het goede verhaal, niet omdat de film zo goed in elkaar zitten. Maar damn Channing all over my tatum, de strak afgetrainde lichamen van alle strippers, de sexy bootyshakes en de strak gechoreografeerde moves doen iedere vrouw trillen van verlangen. En nu komt de Nederlandse versie er aan.

De film heet ‘Onze Jongens’ en het concept is eigenlijk heel simpel. Knappe mannen die overdag bouwvakker zijn maken een carrièreswitch om te gaan strippen. En dat strippen wordt uitgebreid in beeld gebracht. En dat vinden wij erg aangenaam.

De Nederlandse Channing is Jim Bakkum. En hij ziet er fan-tas-tisch uit. Er is niets meer over van dat jochie die stond te zingen. Hij is één bonk spier en seks. Een lichaam waar je een lapdans van wil hebben. Een lichaam waar je eindeloos aan wil zitten.

Geniet mee van deze zinderende trailer waar je het behoorlijk warm van krijgt. Na dit fijne voorspel moet je nog heel even geduld hebben. Het echte vuurwerk komt 29 december in de bioscopen.

Reageer op artikel:
Er komt een Nederlandse Magic Mike en de trailer is bloedheet
Sluiten