Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 4 september 2017

Er komt een Netflix-serie in de stijl van La La Land en het wordt mega magisch

Sinds je La La Land voor de eerste keer hebt gezien voel je je betoverd. En inmiddels ken je de muziek en de dansjes van voor tot achter uit je hoofd. Krijg jij maar geen genoeg van La La Land? Dan vind je het waarschijnlijk fijn nieuws dat er een serie komt in La La Land stijl.

Damien Chazelle, de regisseur van La La Land gaat namelijk een musical tv-serie maken voor Netflix. De serie gaat The Eddy heten en uit acht afleveringen bestaan.

The Eddy belooft minstens zoveel romantiek te bevatten als de geweldige film La La Land. Want het verhaal speelt zich af in Parijs. En dat móet wel betekenen dat er veel liefde in het spel is.

’Ik droomde altijd al van filmen in Parijs, dus ik ben dubbel zo enthousiast om aan dit verhaal te werken voor Netflix,’ zegt de regisseur tegen Cosmopolitan.

The Eddy wordt een nieuwe musical serie à la La La Land

De serie zal zowel Engels, Frans als Arabisch gesproken zijn. En het verhaal zal draaien om een club in Parijs, de eigenaar, de huisband en de chaotische stad Parijs. Klinkt goed.

Helaas zijn er nog geen beelden of geluidsfragmenten. Maar we houden je op de hoogte.

Omdat we er maar geen genoeg van krijgen:

Ook geen straf om te kijken: Veel liefs uit Holland is een nieuw programma á la Boer zoekt vrouw, maar dan met mannen in pak

Reageer op artikel:
Er komt een Netflix-serie in de stijl van La La Land en het wordt mega magisch
Sluiten