Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 25 mei 2017

Er is een nieuwe Gossip Girl-achtige serie en het wordt je nieuwe verslaving

We zijn er klaar voor. Na Gossip Girl en Pretty Little Liars hebben we een nieuwe serie nodig die ons tot in de late uurtjes vermaakt met drama, geheimen en liefde. En die is er nu. Zet je schrap, want deze nieuwe serie zit vol bizarre verhalen en knappe kerels.

De maker van Pretty Little Liars, I. Marlene King, is met een nieuwe serie op de proppen gekomen en het is heerlijk om naar te kijken. Een echte verslaving. De serie genaamd Famous in Love is gebaseerd op het boek van Rebecca Serle. Je volgt de hoofdpersoon Paige die wordt gespeeld door actrice Bella Thorne die een carrière in Hollywood wel ziet zitten.

We smullen allemaal van drama, bizarre verhalen en heerlijke mannen. Laat deze elementen nu net allemaal verwerkt zijn in de serie. Daarom werd Famous in Love al snel omgedoopt tot de nieuwe Gossip Girl. Ook al is het verhaal compleet anders, de hoofdpersoon zit net als Serena wel eens met zichzelf in de knoop en heeft een leven waar je ‘u’ tegen zegt.

Paige doet in de serie auditie voor een filmrol en wint het van duizenden andere dames. Ze wordt beroemd en dat luxe leventje is niet altijd even makkelijk. The brighter the spotlight, the darker the secrets..
Het is heerlijk. Geniet van de trailer en kijk daarna lekker de serie.

Lees ook: Spoiler alert! Alles wat je wilt weten over Pretty Little Liars seizoen 7

Reageer op artikel:
Er is een nieuwe Gossip Girl-achtige serie en het wordt je nieuwe verslaving
Sluiten