Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 27 mei 2017

Er komt een nieuwe Nederlandse komedie aan en hij wordt verschrikkelijk grappig

Voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van Nederlandse films als Soof, Voor elkaar gemaakt en Onze Jongens, er komt weer een heerlijke Nederlandse komedie aan. En deze film, genaamd Oh Baby, belooft verschrikkelijk grappig te worden.

Oh Baby wordt momenteel gefilmd en gaat over liedjesschrijver Ruben (gespeeld door Gijs Naber, hij speelde eerder al in het heerlijke Het Verlangen). Zijn vaste scharrel overlijdt onverwacht en dan blijkt hij ineens een acht maanden oude zoon te hebben waar hij niets van wist. Van zijn ‘nieuwe’ schoonzus komt hij ook niet zomaar meer af. Dit leidt natuurlijk tot een hoop bizarre situaties.

Nieuwe Nederlandse comedy Oh Baby

Thomas Acda regisseert de film. En verder zijn er rollen in deze comedy voor Sanne Vogel, Hanna van Vliet, Renée Fokker, Liz Snoijink en de altijd grappige Eric van Sauers.

Duurt nog wel even voor je deze film kunt zien, vanaf 9 november draai Oh Baby in de bioscoop. Maar voor die tijd zullen we je op de hoogte houden als de trailer er is.

Fotograaf Arjo Frank

Kijk tot die tijd vooral Voor elkaar gemaakt. Lees hier een review: Yas keek Voor elkaar gemaakt: Een hilarische film vol met heerlijke flauwe humor

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe Nederlandse komedie aan en hij wordt verschrikkelijk grappig
Sluiten