Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 19 okt 2017

Er is nu een anti-adventskalender die gemaakt is voor iedereen die kerst het liefst overslaat

Als de kerstboom wat jou betreft het beste voor altijd op de zolder kan blijven staan en als je nog niet dood gevonden wilt worden op een kerstmarkt, dan is er ook voor jou een leuke manier om tot de kerst af te tellen. Een anti-adventskalender waardoor Kerstmis zomaar eens de allermooiste tijd van het jaar wordt. Wie had dat ooit gedacht.

Sommige mensen zouden het liefst het hele jaar door Kerstmis vieren, terwijl anderen het liefst een winterslaap houden rond de feestdagen. En niet alleen rond de feestdagen, want het plezier rondom kerst begint al veel eerder. Zoals met adventskalenders. Dit jaar is er ook gedacht aan iedereen die anti-Kerstmis is.

Een anti-adventskalender

Aftellen tot het Kerstmis is, wordt dit jaar ook leuk voor als je niet van kerst houdt. Er ligt namelijk een anti-adventskalender op alle kerst-haters te wachten en het is geniaal. De adventskalender is zwart en zit vol met negatieve en schikbarende ongeluk-koekjes. Eigenlijk gewoon het tegenovergestelde van een adventskalender voor iedereen die wél van kerst houdt.

De kalender zit voor 24 dagen vol met grimmige grappen en zwarte humor. Je kunt de anti-adventskalender hier kopen voor 33 euro. Lachkicks gegarandeerd.

Als je toevallig naar Londen gaat in december maar geen zin hebt in kerstshoppen: 8 x wat je nog meer kunt doen in Londen naast kerstshoppen

Reageer op artikel:
Er is nu een anti-adventskalender die gemaakt is voor iedereen die kerst het liefst overslaat
Sluiten