Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 29 okt 2020

Oeh la la! Deze erotische adventskalender van Easy Toys wil je hebben

Nog maar 57 dagen tot kerst, wij kunnen niet meer wachten. De kerstmuziek gaat bij ons al langzamerhand aan, de kerstlichtjes worden weer in de straten gehangen en het is alweer bijna tijd voor een kerstboom. Maar het is ook al bijna tijd voor iets anders leuks – een adventskalender. We hadden het al eerder over de mooiste beauty-adventskalenders, maar nu hebben we een wel hele leuk gevonden. Easy Toys komt namelijk met een eigen erotische adventskalender.

Hierbij is het pas écht feest om iedere dag een vakje open te maken.

Erotische adventskalender

Houd je vast, want deze adventskalender is ge-wel-dig. Deze erotische adventskalender bestaat uit 24 goodies met een totaalwaarde van €450 (!) maar jij shopt ‘m voor €119. Dit wil je toch? Al deze gooodies zullen jou koude winter toch een stuk warmer maken.. Als je begrijpt wat wij bedoelen ;-).

Psst, sla dit artikel op via Pinterest.

What’s in it for me?

Nu vraag je je natuurlijk af, what’s in it for me? Nou, dat kunnen we jou vertellen. In de 24 vakjes vind je onder andere sensuele en soft bandage accessoires, sexy seksspeeltjes en nog veel meer spannende toys. Zoals je leest, voor ieder wat wils dus. Ben je te nieuwsgierig naar de volledige inhoud? Begrijpelijk. Hier kun je de volledige inhoud zien.

Het design

Naast het feit dat er genoeg mooie seksspeeltjes bij zitten, is het design ook om door een ringetje te halen. Het ziet er prachtig uit en dat maakt het ook weer heel erg leuk om te geven (of zelf te krijgen natuurlijk).

En het leuke is: alle producten zijn qua design volledig op elkaar afgestemd, hierdoor heb je niet alleen een complete collectie maar ook een zéér stijlvolle. Hebben! Je shopt de erotische adventskalender hier.

Bron: EasyToys

Lees ook: Voor eens en voor altijd: dít is het beste tijdstip om seks te hebben

Reageer op artikel:
Oeh la la! Deze erotische adventskalender van Easy Toys wil je hebben
Sluiten