In Tilburg heb je nu een Escape Hotel waar je écht uit wil ontsnappen

Tijd voor iets leuk om te doen met je vriendinnen of misschien zelfs wel met je collega’s? Breng dan een bezoekje aan de Brabantse stad Tilburg. Hier heb je namelijk niet een Escape Room, maar een Escape Hotel waar je écht uit wil ontsnappen.

We kennen allemaal wel het concept van een escape room. Je wordt samen met anderen opgesloten in een kamer en door puzzels op te lossen zorgen jullie ervoor dat je binnen de tijd weer buiten staat. Maar in Tilburg brengen zij het ontsnappen naar een hoger niveau.

Het Escape Hotel in Tilburg

Als je een groot liefhebber bent van escape rooms wil je echt even een bezoekje brengen aan Tilburg. Hier vind je namelijk een heel pand waar je uit moet zien te ontsnappen. Wij maar denken dat uit een kamer ontsnappen al een hele opgave is, laat staan wanneer je uit een hotel wil ontsnappen.

Verder kunnen we niet vertellen hoe het Escape Hotel is, want de makers zijn hier extra geheimzinnig over. Je mag daarom ook absoluut geen foto’s maken. Nog een reden om hier zeker heen te gaan, toch?

Tilburg

Zie jij jezelf samen met je vriendinnen of collega’s al uit dit hotel ontsnappen? Plan dan hier je bezoek. Je kan met maximaal zestien personen het hotel in en je krijgt 90 minuten de tijd. Lukt het jullie om binnen deze tijd uit het hotel te ontspannen?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
In Tilburg heb je nu een Escape Hotel waar je écht uit wil ontsnappen
Sluiten