Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 1 mei 2018

Voor als jullie onafscheidelijk zijn: Deze week kun je een escape room met je hond doen

Een escape room is geweldig. Je hond is geweldig. Hoe fantastisch is het als je deze twee passies met elkaar kunt combineren? Precies. Gelukkig is er goed nieuws, want deze droom is dichterbij dan je denkt.

Je droom waarvan je nog niet wist dat het je droom was, komt uit: je kunt met je hond in een escape room en het is briljant. Want hoe leuk is het als je met je viervoeter probeert te ontsnappen?

Escape room met je hond

Tijdens het Animal Event in Hilvarenbeek kun je helemaal losgaan met je trouwe viervoeter. Op 4, 5 en 6 mei wordt er namelijk een speciale escape room voor baasjes en hun hond geopend, zodat jullie als echte boefjes kunnen ontsnappen.

Het is in ieder geval #goals voor je hond. Waarom? Omdat er maar één opdracht is in de vier tenten van de escape room: snoepjes vinden. De ruimtes staan allemaal in het teken van hondenvoer, dus reken er maar op dat jouw doggo liever nog een uurtje blijft hangen.

Kaartjes kopen

Op naar Brabant, want dit klinkt nu al te leuk voor woorden. Het enige wat je nodig hebt is 1. je viervoeter en 2. tickets voor het evenement. Een kaartje kost 12,50 euro. Het is helemaal tof om dit uitje te combineren met het hondenfestival. ❤️

Reageer op artikel:
Voor als jullie onafscheidelijk zijn: Deze week kun je een escape room met je hond doen
Sluiten