Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 jan 2018

Paleiselijk avontuur: Er komt mogelijk een escaperoom in Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk in Baarn is jaren de residentie, ofwel de niet officiële woning, van koningin Juliana en prins Bernhard geweest. Na de dood van prins Bernhard, gebeurden er niet heel veel spannende dingen in het paleis. Totdat afgelopen december de touwtjes in handen kwamen van de MeyerBerman Erfgoed groep.

De MeyerBerman Erfgoed groep is de nieuwe eigenaar van Paleis Soestdijk en heeft wilde plannen voor de toekomst. Zo zou er heel misschien, heel binnenkort, een escaperoom komen in het fantastisch mooie gebouw. Wow.

Een escaperoom in Paleis Soestdijk

De plannen die nu op tafel liggen, maken van Paleis Soestdijk een hotel met innovatie- en cultuurcentrum. Om daar een succes van te maken, is het idee om een escaperoom te realiseren binnen het paleis. Woordvoerder Vanessa Westbroek van Paleis Soestdijk zegt het er het volgende over: ‘We zouden het fantastisch vinden, maar het is allemaal nog niet definitief.’

Het AD meldt verder dat er wel al gesprekken zijn gevoerd met een partij om de escaperoom te realiseren, maar wie, wat of wanneer, dat blijft allemaal nog een beetje vaag. Tuurlijk, houd ons nog maar even in spanning.

Ondertussen fantaseren wij stiekem over manieren om maar niet te kunnen ontsnappen. Want zo’n straf is het niet om in een paleis te verblijven, toch? Ssst, tegen niemand zeggen hè?

Reageer op artikel:
Paleiselijk avontuur: Er komt mogelijk een escaperoom in Paleis Soestdijk
Sluiten