Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 feb 2018

Nice! Je kunt bij Schiphol vanaf nu eten bestellen dat bezorgd wordt aan de gate

Eten en vliegen zijn twee dingen die geen perfect match vormen. Je eten past vaak niet in je handbagage en bij de eettentjes is het super druk. Plus: als je uren moet wachten bij de gate en je hebt honger gekregen, heb je geen zin en vaak geen tijd om helemaal terug te lopen. Schiphol gaat er wat aan doen.

Na het nieuws dat je bij Schiphol een plek kunt reserveren bij de veiligheidscontrole, heeft de luchthaven nu weer iets innovatiefs bedacht. En als het met eten te maken heeft, dan willen we het natuurlijk meteen weten.

Eten bestellen bij de gate op Schiphol

Er zijn genoeg eettentjes op Schiphol, maar ze liggen wel meters ver van de gate af. Vanaf nu hoeft dat geen probleem meer te zijn als je toch nog even iets wil eten of wat lekkers mee wil nemen voor in de lucht. Je kunt namelijk gewoon de app van Deliveroo erbij pakken en je bestelling doorgeven.

De bezorgdienst gaat samenwerken met cateraar HMSHost. Door deze samenwerking kun je binnenkort gewoon een lekkere pizza pollo of een pakketje sushi bij de gate laten bezorgen. De restaurants op Schiphol komen je bestelling dan per voet of per step naar je toe brengen. Binnen vijftien minuten is het eten al bij je afgeleverd.

Kleine kanttekening: Helaas kunnen nu alleen nog mensen die vliegen vanaf de E-pier hiervan profiteren. Het is nog een proef en als alles goed gaat, dan zal de dienst zich uitbreiden en voort blijven bestaan. Heel chill.

Reageer op artikel:
Nice! Je kunt bij Schiphol vanaf nu eten bestellen dat bezorgd wordt aan de gate
Sluiten