Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 24 november 2017

Dit weekend zijn er in Nederland een aantal Etsy pop-up stores vol mooie creaties

Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeautje voor je vriendinnetje die op reis gaat of naar een uniek sieraad voor jezelf, dan kom je eigenlijk altijd wel op Etsy uit. Het is een soort marktplaats waar creatievelingen uit de hele wereld hun maaksels verkopen. En dit weekend komt de website tot leven op maar liefst vier plekken in Nederland.

Mensen uit Australië die online actief zijn op Etsy, zullen niet helemaal naar Nederland komen om hun dingetjes te verkopen. Maar artistieke, kunstzinnige geesten uit ons eigen land ga je ongetwijfeld dit weekend in levende lijve zien.

Etsy in levenden lijve

Etsy gaat op tour en na Canada, Engeland, Australië en Frankrijk is dit weekend is Nederland aan de beurt. Het Etsy Made Local pop up evenement vindt op zaterdag plaats in Amsterdam, Maastricht en Utrecht en zondag in Amsterdam, Utrecht en Leiden. Waar ze precies plaatsvinden, vind je hier.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Bij de pop-ups vind je van alles. Van sieraden tot servies en van schilderijen tot rieten manden. Eigenlijk is het één grote markt met verschillende kraampjes van allerlei verkopers. Ideaal voor als je nog op zoek bent naar iets voor je moeder, je vader, zusje, broertje, neefje, nichtje, oom, tante.. nouja je kent het wel. Of gewoon als je jezelf wil verwennen.

En je wil dit weekend ook in Den Haag zijn: Wow! Morgen kun je in Den Haag een frietje halen voor maar 20 cent

Reageer op artikel:
Dit weekend zijn er in Nederland een aantal Etsy pop-up stores vol mooie creaties
Sluiten