Inga Stoit
Inga Stoit Life 16 jul 2018

Er komt een nieuwe serie ‘Euphoria’ en dat schijnt dé vervanger van 13 Reasons Why te zijn

13 Reasons Why was de ideale serie om te bingewatchen. Helaas komt aan alles een einde en dus ook aan dit verhaal. Maar gelukkig krijgen wij daarvoor veel terug en dat gelukje hebben wij nu, met de nieuwe serie Euphoria. Deze serie vraagt om een girls night only onder het genot van veel heerlijke snacks.

De verhalen in 13 Reasons Why lieten jou op het puntje van je stoel zitten, met de nieuwe serie Euphoria is dat écht niet anders. De thema’s die jij oh-zo spannend vindt (relaties, drugs, identiteit, sociale media en trauma’s), komen volop aan bod. De spanning is om te snijden dus dat wil jij absoluut bingen.

Euphoria

HBO brengt de serie uit en de hoofdrol wordt gespeeld door de prachtige Zendaya. Zij speelde eerder in Spiderman: Homecoming en The Greatest Showman. In Euphoria speelt Zendaya Rue, zij is verslaafd aan drugs en is nog maar 17 jaar oud. Het verhaal is heftig en door de spanning wil je niet stoppen met kijken.

Helaas is er nog niks bekend over de release datum maar zodra wij dit weten, hoor jij het uiteraard als eerste van ons. Wij kunnen niet wachten op een heerlijk serie avondje met de girlies.

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe serie ‘Euphoria’ en dat schijnt dé vervanger van 13 Reasons Why te zijn
Sluiten