Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 14 mei 2018

Songfestival fans! Deze liedjes van het songfestival waren wél leuk en wil je meteen in je afspeellijst zetten

Als je een doorgewinterde Eurovision Songfestival fan bent, heb je afgelopen zaterdag natuurlijk punten zitten geven voor alle optredens. Was je in shock toen Israël won? Wij in ieder geval wel. De kans is groot dat één van deze vijf nummers in wel jouw top drie stond:

Nederland

Jaaaaa, natuurlijk onze eigen Waylon. Want wat was hij goed zeg. Wij gaven hem een dikke 10 voor zowel zijn outfit, performance en waanzinnige sexy stem. Volume omhoog, haren los en rocken maar. Als iemand had moeten winnen is hij het wel.

Oostenrijk

Dat hij naast zanger ook model en fitness instructeur is kun je wel zien. Dat leren shirtje zat strak om zijn spierballen. En wauw, wat kan deze vent zingen. Dit liedje staat natuurlijk nu al op je Spotify afspeellijst want we kunnen er niet omheen, dit zou een echte top-40 hit kunnen zijn.

Duitsland

Heb je met tranen in je ogen zitten te kijken naar dit nummer? Deze jongen doet je meteen denken aan Ed Sheeran, met zijn schattige krullen en breekbare stem. Vooral het verhaal achter zijn liedje maakte bij veel mensen indruk. Even serieus, als je dit vergelijkt met het winnende liedje… waar is het misgegaan met stemmen tellen?

Tsjechië

Wat een heerlijke guilty pleasure om vrolijk van te worden. Vooral de show van dit nummer was awesome. Hippe gasten, mooie kleren en lekkere kontjes die voorbij kwamen op je beeldscherm.

Zweden

Het is geen Justin Timberlake, het is geen Justin Bieber, maar wel Benjamin Ingrosso. En zijn naam alleen al is ervoor gemaakt om beroemd te worden. Hij had de moves, de stem en het liedje om te winnen in plaats van te eindigen op de zevende plek.

Reageer op artikel:
Songfestival fans! Deze liedjes van het songfestival waren wél leuk en wil je meteen in je afspeellijst zetten
Sluiten