Renée
Renée | LinkedIn Life 12 dec 2019

App de meiden! Vanmiddag gaan de kaarten voor het Eurovisie Songfestival in de verkoop

Goed nieuws voor alle liefhebbers die sinds de vorige editie van het Eurovisie Songfestival wachten op tickets, want vanaf vanmiddag kun je de eerste kaarten kopen. Kun je niet wachten om samen met je vriendinnen naar het Eurovisie Songfestival 2020 te gaan? Dan is dit je eerste kans om erbij te zijn.

Als groot liefhebber van het Eurovisie Songfestival weet je hartstikke goed dat je niet vaak de kans krijgt om erbij te zijn. Hoewel we al sinds 1956 meedoen, is het voor jou waarschijnlijk de eerste keer dat je fysiek naar een halve finale of finale kunt gaan.

Eurovisie Songfestival 2020 kaarten

Zoals we je net vertelden gaan de eerste Eurovisie Songfestival 2020 kaarten vandaag in de verkoop. Om precies 12:00 uur kun je een poging wagen om jouw kaartje te scoren voor de zes generale repetities, de halve finales en als klapper op de vuurpijl: de finale.

De halve finales vinden plaats op 12 en 14 mei, dus die dagen wil je sowieso al vrijhouden. Op 16 mei is de grote finale. Mocht het je niet lukken om hiervoor tickets te krijgen, niet getreurd.

De generale repetities zijn ook de moeite waard

De organisatoren vertellen namelijk dat de generale repetities óók een kaartje waard zijn. Het zijn namelijk volwaardige shows mét presentatoren – hallo Chantal Janzen – en opening- en interval-acts. Je krijgt natuurlijk geen uitslag te horen, maar het kost je tegelijkertijd ook minder geld om hierbij aanwezig te zijn.

Het is een iets minder magische ervaring, maar hé. Dan kun je later wel tegen je kleinkinderen vertellen dat jij erbij was in 2020.

Ticketprijzen

De prijzen van de Eurovisie Songfestival 2020 kaarten variëren van €18,50 tot zo’n €250 en we kunnen je nog niet vertellen hoeveel kaarten er vanmiddag in de verkoop gaan. Na de loting in januari kun je in ieder geval weer je slag slaan, dus houd al het nieuws rondom het Eurovisie Songfestival in de gaten.

We kunnen nu al niet wachten. Wil je erbij zijn? Houd de website van Ahoy dan in de gaten.

Meer lezen?

Bron: ANP/Beautify

Reageer op artikel:
App de meiden! Vanmiddag gaan de kaarten voor het Eurovisie Songfestival in de verkoop
Sluiten