Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 9 mei 2018

Er bestaat nu een bordspel van het Eurovisie Songfestival zodat jij ook 12 punten kunt scoren

Heb jij altijd al mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival? Dat kan. Min of meer dan. Er bestaat nu namelijk het Eurovisie Songfestival bordspel, genaamd: Eurovision Song Contest. Wachten op die ene speciale avond in het jaar hoeft niet langer, jij brengt het feestje gewoon naar huis.

Ieder continent levert prachtige stemmen en verschijningen. De show is waanzinnig, maar ook de raarste outfits en zangcapriolen komen aan bod. Het Eurovisie Songfestival is ieder jaar leuk om te zien. En nu kan jij dat gemakkelijk na spelen.

Eurovision song contest

Wanneer jij dit spel speelt wil je maar één ding en dat is die felbegeerde 12 punten halen. Je haalt de punten door kennis over de wedstrijd en het neerzetten van een fabulous optreden. Stap nu in de voetsporen van Og3ne, Anouk en Douwe Bob. Doet dit met je stem en performance en show daarnaast jouw kennis over alles omtrent de optredens.

Bordspel

Dit leuke spelletje kan je in totaal met 6 personen spelen. Je bent er ongeveer 45 minuten mee bezig en meedoen kan al vanaf 12 jaar. Scoor het spel hier voor 24,99 euro en zorg dat je helemaal klaar bent voor het optreden van Waylon met Outlaw In Em.

Reageer op artikel:
Er bestaat nu een bordspel van het Eurovisie Songfestival zodat jij ook 12 punten kunt scoren
Sluiten