Fan van het Songfestival? Dan is de Netflix film Eurovision echt wat voor jou

Volgend jaar is het eindelijk weer de beurt aan Nederland om het muzikale spektakel te organiseren. Als een echte fan wil je hier natuurlijk bij zijn. Maar er is nog iets leuks voor de Songfestival liefhebbers onder ons. Netflix komt namelijk met de film Eurovision. De naam zegt het al: een film die gaat over deze competitie.

Miljoenen mensen kijken ieder jaar naar het grote muzikale spektakel. Dat bracht de makers van de nieuwe Netflix Original film Eurovision op een idee. Hoe leuk is het om naar een film te kijken die gebaseerd is op de grootste zangcompetitie?

De Netflix Original film Eurvosion

Het Songfestival zorgt iedereen jaar weer voor de meest spraakmakende moment. Van een vrouw met baard tot liedjes die eigenlijk nergens op slaan. Maar hoe vet is het als je jouw land mag vertegenwoordigen op dit evenement? De makers van de nieuwe Netflix Original film Eurovision hadden dezelfde vraag en dat bracht ze op een geweldig idee.

De film gaat namelijk over twee beginnende muzikanten, Lars en Sigrit, die de kans van hun leven krijgen. Zij worden gekozen om hun land te vertegenwoordigen tijdens ’s werelds grootste zangcompetitie: Het Eurovisie Songfestival. Eindelijk krijgen de twee de kans om te bewijzen dat elke droom die het waard is om te hebben, een droom is die het waard is om voor te vechten.

Volgend jaar op Netflix

De precieze datum van deze Netflix Original is nog niet bekend, maar we weten al wel dat hij in 2020 op de streamingdienst verschijnt. Wij weten in ieder geval wat we naast onze favoriete competitie ook nog gaan kijken volgend jaar.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Fan van het Songfestival? Dan is de Netflix film Eurovision echt wat voor jou
Sluiten