Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 16 juni 2017

Sneak peek: Hete hoogtepunten en bizarre wendingen in Ex On The Beach Double Dutch aflevering 6

Terwijl we nét pas waren bijgekomen van de drama's in de villa van afgelopen week, hebben wij hier alvast een preview naar de volgende aflevering, nummer zes. En geloof ons, de kandidaten blijven niet stilzitten. Ze trekken het bovendien erg slecht dat hun exen ineens op de stoep staan, eh, het strand.

1. Jordi is onderdanig

Hoewel we Jordi kennen als het vechtersbaasje, leren we hem steeds een beetje beter kennen. In aflevering zes van Ex On The Beach Double Dutch is hij ineens gigantisch onderdanig. Voor wie houdt hij zich zo vreselijk in? Is dat misschien omdat je ‘een zak van 10 kilo hebt’, Jor?

2. Nikki loopt binnen op het hoogtepunt van één van de stelletjes

Terwijl een ander stel ligt te seksen, komt Nikki de kamer binnen wandelen voor kledingadvies. En dit terwijl de man nét over de vrouw klaarkomt. Timing is everything Nik, lekker. Overigens weerhoudt dit Nikki er niet van om te blijven, want als de daad klaar is, gaat ze er gewoon bijliggen.

3. Er komen twee mannelijke exen de boel op stelten zetten

Dit keer geen vrouwen, maar mannen die de boel op stelten komen zetten. De één beweert zijn ex een halfjaar lang als slechte bootycall te hebben gebruikt en de ander komt puur om met anderen te seksen. Nou dan weet je het wel: de vrouwen raken over de zeik en de mannen sluiten een bro-code. Zélfs exen van exen onder elkaar.

4. Shelby is een cockblocker

Naast Nikki heeft ook Shelby er een handje van. Het is eindelijk tijd voor langverwachte sexy time van een bepaald stelletje, maar Shelby weet het goed te cockblocken. Niet in mijn bed, vindt ze. En gelijk heeft ze.

5. Bastiano en Nikki zijn weer samen

Papa Bas (zoals hij zichzelf noemt), was klaarblijkelijk in een goede bui, want Nikki mocht weer bij hem terugkomen. Nou ja, voor eventjes dan, want de portie drama die er daarna aankomt laat maar liefst twee van de vrouwen uit de villa huilen.

6. In een preview laat de ‘tablet of terror’ zien wat voor lul hij is

De dates worden heter én exen krijgen dit te zien via de ‘tablet of terror’. Wat dit ‘focking’ ding voor de villabewoners in petto heeft blijft nog even een verrassing, maar er zitten behoorlijk wat lichamelijke bewegingen in.

Benieuwd waarom twee vrouwen gaan huilen door de ‘tablet of terrror’ en wat dit apparaat allemaal voor de villabewoners op het programma heeft staan? Kijk dan zondag om 22.00 naar MTV. Mocht je trouwens zondagavond geen tijd hebben; op de website van MTV en in de MTV Play App kun je de afleveringen ook bekijken.

Reageer op artikel:
Sneak peek: Hete hoogtepunten en bizarre wendingen in Ex On The Beach Double Dutch aflevering 6
Sluiten