Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 13 mei 2019

6 x waar je je ex wel eens voor zou willen bedanken

Je ex bedanken… Hm… Niet per se het eerste waar je aan zou denken? Well, think again. Je hebt namelijk een heleboel geleerd dankzij je ex, je hebt er alleen misschien niet zo bij stilgestaan destijds. Maar zo terugblikkend kan je toch een aantal dingen opnoemen die je je ex dankbaar mag zijn. Jup, echt waar:

1. Bedankt dat je me hebt geleerd wat ik niét in een man zoek

Sinds het uit is met je ex, ben je je ineens bewust geworden van wat je absoluut nooit meer wil in een relatie. Alles wat je niet zoekt in een man heeft hij je laten zien. En hoe naar dat ook was, je hebt er wel van geleerd.

2. Bedankt dat je me hebt behoed voor een mislukte toekomst

Dadelijk waren we samen geëindigd en wat dan? Dan waren we doodongelukkig geworden samen en hadden we de relatie met moeite uitgezeten. Wauw, wat ben ik blij dat wij geen ongelukkige toekomst tegemoet zijn gegaan met z’n tweeën.

3. Bedankt dat je me hebt laten inzien dat ik beter verdien

Na hem weet je dat je beter verdient. Je hoeft niet genoegen te nemen met een man die je niet vertelt hoe waardevol jij bent. Je verdient een man die je adoreert en ervoor zorgt dat jij je goed voelt over jezelf. En dat weet jij nu. Je weet dat je beter verdient.

4. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe sterk ik eigenlijk ben

Het was zwaar en je hebt gehuild. Veel. Je hebt zwaardere dagen achter de rug dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden. Maar je hebt ze wonder boven wonder overleefd. Je hebt het gewoon gedaan. En hoe sterk heeft dat je gemaakt? Thanks ex!

5. Bedankt dat je me hebt laten inzien wat ik juist wél wil in een man

Nu weet je dat je een man zoekt die laat zien dat hij van je houdt. Die je echt kunt vertrouwen en die je gelukkig maakt. Iemand waar je mee op één lijn zit, waar je passies mee deelt, waar je jezelf bij kunt zijn. Dat is wat jij wil en dat is wat jij gaat zoeken in je volgende man.

6. Bedankt dat je ervoor hebt gezorgd dat ik nu de kans heb om de man van mijn dromen te ontmoeten

En dit is toch zeker wel het mooiste aan opbreken met een ex. Je hebt nu eindelijk de kans om de man van de dromen te vinden. Je kunt nu eindelijk los gaan, je geliefd voelen, stiekem af en toe enkel uit lust handelen en vervolgens opzoek gaan naar de man van je dromen. Perfect eigenlijk, en dat was allemaal niet mogelijk geweest als je er nu niet een einde aan had gemaakt met je ex. Always look on the bright side ladies.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 x waar je je ex wel eens voor zou willen bedanken
Sluiten