Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 11 feb 2019

Haha! Je kunt je toekomstige ex dumpen op Valentijnsdag met een bos verwelkte bloemen

We zeggen het niet snel, maar er zijn mannen die het verdienen om op Valentijnsdag gedumpt te worden. Heeft jouw vriend iets geflikt wat echt niet door de beugel kan? Dump hem dan op deze hilarische manier door een bos verwelkte bloemen of een stinkend luchtje naar hem op te sturen.

Soms hebben mensen het gewoon aan zichzelf te danken en dankzij Pleurop kun jij je vriend in ieder geval duidelijk vertellen dat hij niet langer welkom is. You go girl.

Stuur een pakket naar je toekomstige ex

Als jouw vriend het niet langer verdient om naast je te lopen kun je hem dat op ludieke wijze duidelijk maken.

Via Pleurop kun je op Valentijnsdag een boeket dode bloemen, een stomme brief of stinkend luchtje versturen om hem te dumpen. Klinkt een beetje hard, maar je moet lekker voor jezelf opkomen.

Workshop ‘uitmaken’

Wil je hem naast het sturen van dode bloemen ook nog face-to-face duidelijk maken dat je er klaar mee bent? Dan kun je deelnemen aan de workshop ‘uitmaken’. De workshop vindt plaats op Valentijnsdag zodat je daarna nog snel de daad bij het woord kunt voegen.

Als het eenmaal is gelukt kun je ‘s avonds ook nog afsluiten op Het Singlefeestje. Dé perfecte kans om je vleugels uit te slaan en op zoek te gaan naar een nieuwe vlam.

Bestellen

Het bestellen van de dode bloemen of het stinkende geurtje kan tot en met woensdag 13 februari 14.00 uur. Dan weet je in ieder geval zeker dat deze op tijd bij je toekomstige ex wordt bezorgd.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het wil uitmaken met je fling.

Hoe je het uitmaakt met iemand waarmee je nog geen echte relatie hebt

Reageer op artikel:
Haha! Je kunt je toekomstige ex dumpen op Valentijnsdag met een bos verwelkte bloemen
Sluiten