Renée
Renée | LinkedIn Life 11 juni 2019

Alle ruzies en avontuurtjes die je hebt gemist in de vierde aflevering van Ex On The Beach All Stars

Zat jij ook vol verwachting klaar om Ex On The Beach All Stars aflevering 4 te kijken? De Beautify redactie in ieder geval wel, want er beloofde héél veel drama en evenveel seks uitgezonden te worden. Hoog tijd om je even bij te praten over de aflevering van afgelopen zondag.

In de teaserbeelden van Ex On The Beach All Stars aflevering 4 kon je al zien dat Yasmine helemaal loco werd vanwege de ex van Harrie en Elias. En eerlijk, daar is niks aan gelogen.

Recap van Ex On The Beach All Stars aflevering 4

Oké, laten we beginnen bij het begin. De middag van één van de mannen beloofde meteen verpest te worden, want Elias, Harrie en Wayne werden alweer op het strand verwacht. Niemand minder dan Rowan kwam uit de zee gelopen en wat blijkt? Ze is de gezamenlijke ex van Harrie EN Elias.

Saillant detail: beide mannen wilden niks van haar weten. Vooral Elias stelde zich vijandig op, dus hij was maar wat blij dat ze met Wayne op date werd gestuurd. Alles verliep soepeltjes tijdens de date, maar ze had nog géén idee wat er in de villa staat te gebeuren.

Rowan werd allesbehalve vriendelijk onthaald in de villa

Je moet weten dat wanneer je een All Star bent je overduidelijk boven de rest staat. Rowan hoeft daarom ook echt niet te rekening op een vriendelijk ontvangst door de meiden, want die voelen de bui al hangen. Ze hebben al de nodige instructies gekregen van Harrie en Elias, waardoor ze meteen een bloedhekel aan Rowan hebben zónder dat ze haar überhaupt hebben gezien.

Zie ook: Yasmine en de twins mishandelen EOTB kandidaat: ‘Ze heeft het verdiend’

Esmee is de eerste die Rowan laat kennismaken met haar plek in de villa: onderaan de ladder. Het eerste wat ze zegt is nogal… agressief. “Jij hoeft niet te denken dat dit jouw huis is, want het is ons huis.” Die arme Rowan voelt zich compleet aangevallen (logisch) en heeft geen idee waar ze dit aan heeft verdiend.

“Ik denk helemaal niet dat dit mijn huis is. Ik snap het hele probleem niet. Omdat jij te horen krijgt dat ik een bitch ben, neem je aan dat ik een bitch ben? Je kent me niet eens.”

Yasmine slaat Rowan in elkaar

Eén ding wordt duidelijk, in deze aflevering hoeft Rowan al helemaal niet te rekenen op de steun van Yasmine. Die wil niet eens met de meid praten en zoekt meteen ruzie. “Ey, wijs niet met jouw f*cking vinger naar mij, want ik kan ook met mijn f*cking vinger wijzen.”

Yasmine heeft er vooral een probleem mee dat Rowan haar vertelt ze haar knap vindt. Wij snappen het probleem niet helemaal, maar hé. Iemand moet laten zien dat ze de koningin van de villa is. Eerst lukt het de mannen nog om Yasmine weg te trekken, maar het duurt niet lang voordat ze Rowan te grazen neemt.

Gezellig, de toon is gezet.

Gaatjes vullen

Esmee heeft inmiddels medelijden met de arme Rowan en biedt haar excuses aan. Kan ze meteen door naar waarvoor ze gekomen is: de nachtelijke avontuurtjes in bed. Sharon geeft eindelijk toe aan de verleiding van Elias en Esmee… ja, wat die heeft gedaan weet niemand.

Yasmine is op een missie om Rowan uit de villa te krijgen

Als iemand ons kan uitleggen wat er in die Ex On The Beach All Stars cocktails zit waardoor iedereen zonder stem door het leven gaat, graag. De stem van Yasmine is inmiddels óók compleet verdwenen en dat betekent dat ze niet meer zo stoer hoeft te doen.

Alsnog is ze op een missie om Rowan de villa uit te krijgen, want zonder één normaal gesprek met haar te voeren weet ze al dat ze he-le-maal klaar met haar is. Rowan kan dus maar beter met één oog open slapen.

De tweede ex arriveert

Terwijl Joshua zijn roes aan het uitslapen is, wordt ‘ie alweer op het strand verwacht. Er arriveert een tweede ex en trommelgeroffel, het is WEER een vrouw. Het is niet zijn ex of die van Silvester, maar Elodie van Renan. Zij komt vooral terug voor de villa, niet voor hem.

Ze gaat op date met Silvester en plaatst hem meteen in de friendzone. Klein probleempje: die hint heeft hij zelf nog niet begrepen.

Ex drie ligt ook al klaar

Elodie is amper een minuut in de villa of de vrouwen krijgen al via de Tablet of Terror te horen dat de laatste ex van deze aflevering arriveert. Bülent ‘ik ben voor elke vrouw een verleiding en voor elke man ben ik een gevaar’ is gekomen om Elodie weer voor zich te winnen.

Ze lijkt meteen de enige persoon die enthousiast is, want de rest van de vrouwen is niet echt geïnteresseerd in de kleine spierbundel.

De uitzending wordt afgesloten in stijl

Ex On The Beach is Ex On The Beach niet als de aflevering niet in stijl wordt afgesloten. We eindigen wederom weer met de nodige konijnenbeelden. Silvester tongt met Sharon, Elias is jaloers en Esmee troost hem. Tenminste, dat was ze van plan tot hij ‘m niet omhoog kreeg.

Ondertussen regelde hij Harrie voor Lisa, zodat ze wraak kan nemen op Silvester. Harrie is de moeilijkste niet en zegt ja tegen het kwartetje. Dit is het moment waarop de twee officieel BFF’s zijn.

Renan en Joshua komen een kijkje nemen – ze staan immers al dagen droog – en Silvester wordt loco omdat Lisa dit hem flikt. Wel heeft hij meteen zijn blessing gekregen om met Sharon te gaan.

Je snapt het, dit kan alleen maar drama opleveren. Tot volgende week. ?

Klik hier om de aflevering te kijken.

Dit vind je ook leuk: Doe de quiz en kom erachter welke Ex On The Beach Double Dutch All Star kandidaat jij bent

Reageer op artikel:
Alle ruzies en avontuurtjes die je hebt gemist in de vierde aflevering van Ex On The Beach All Stars
Sluiten