Renée
Renée | LinkedIn Life 22 jul 2019

Deze stelletjes gingen samen naar huis in de allerlaatste aflevering van Ex On The Beach

Dat de kandidaten van Ex On The Beach All Stars er in aflevering 10 weer alles aan hebben gedaan om met een kater wakker te worden, wist je natuurlijk al. Hoog tijd om je bij te praten wat er nóg meer in deze aflevering is gebeurd. En het is een speciale, want het is de allerlaatste aflevering van het All Stars seizoen.

Gelukkig is er al een nieuw seizoen aangekondigd (waarvoor jij je kunt opgeven), maar voor nu blikken we nog even terug op Ex On The Beach All Stars aflevering 10.

Wat gebeurde er in Ex On The Beach All Stars aflevering 10?

Na de onwijs heftige laatste aflevering – dankzij Elodie die in de koffer van Jamecia Lisa plaste – was het tijd voor wat rustigers. Dat betekent niet dat onze tijgers stilzitten.

In de allerlaatste aflevering bloeien er liefdes op in de villa. Wayne zoekt Lisa weer op, terwijl Elias zijn Italiaanse worst in Yasmine probeert te krijgen. Andrea blijft trouw aan Rowan, Harrie maakt zijn move bij Tessa en tja, de rest is geschiedenis.

Bülent gaat op date met Stacy

De tablet of terror doet rare dingen. Bülent is met Fleur, maar moet met Stacy op date. Ze plaatst hem meteen in de friendzone, waarna ze een leuke date hebben waarbij ze parasailen. Stacy is één van de weinige meiden in de villa die geen lak heeft aan de andere meiden, dus ze maakt geen move.

Elias claimt Yasmine weer

Elias kwam natuurlijk voor Yas naar Ex On The Beach, waarna ze hem afwees. Maar oude liefde roest niet, dus de twee ex-tortelduifjes gaan samen op date om te zien of er nog iets speelt tussen hen. En ja hoor, de twee kiezen ervoor om samen de villa te verlaten. Schattig.

Iedereen gaat met iedereen

Na drie weken in de villa worden de singles eindelijk eens vrijgelaten. Ze verlaten de villa om naar een VIP feestje te gaan op het eiland waar de sfeer er meteen goed in zit. De singles vergeten spontaan dat er nóg een ex arriveert, omdat iedereen met iedereen gaat. Tong inclusief.

De nieuwe ex blijkt een meid van Roy te zijn. Hij wordt he-le-maal gek als hij Deborah ziet, die hij omschrijft als satan. Wauw. Roy rent nog sneller weg dan Usain Bolt die een wedstrijd probeert te winnen. Dit zit diep en Yasmine is hier om haar helemaal te pakken. Gelukkig komt het niet verder dan een stomp.

Harrie verbreekt alle records

Terwijl alle singles met heel veel tegenzin opstaan in Ex On The Beach All Stars aflevering 10, is Harrie meer dan content. Hij heeft alle records verbroken in de villa en nu hij het met Tessa heeft gedaan. Chic. Aan het einde van de aflevering sluit ‘ie toch af met Elodie, maar je bent natuurlijk niet anders gewend.

Ondertussen laat Yasmine Elias toe en heeft Fleur vieze dingen gedaan met Bülent.

Wayne en Lisa laten een tattoo zetten

Je kon het aan het einde van de vorige aflevering al zien. Twee mensen gingen een tattoo laten zetten en de uitverkoren personen zijn Wayne en Lisa. Hij laat MTV op zijn kuit vereeuwigen, zij laat een nep Wayne-tattoo zetten. Het ergste is dat iedereen gelooft dat ‘ie echt is, behalve Sharon en Esmee.

Maar wie is nu met wie?

Aan het einde van Ex On The Beach All Stars aflevering 10 wil je natuurlijk wel weten wie nu precies met wie is. Lisa was met Silvester, Harrie en Wayne. Natuurlijk is ze helemaal hoteldebotel en kiest ze Wayne uit om mee naar huis te gaan. Helaas hield die relatie niet lang vol.

Jamecia hield het bij Harrie en Elias en vertelt dat Elias toch echt de betere was. Ook ging ze tot in de details in op de Italiaanse worst en Harrie’s hengst, maar daarvoor moet je toch echt even de aflevering kijken.

Yasmine deed het met Wayne, Harrie en Elias. Ze gaat met Elias naar huis, al duurde die relatie net zo lang als hun tijd in de villa. Rowan had het gezellig met Silvester en Andrea. Laatstgenoemde wist haar regelmatig psychologisch te penetreren. Nu is ze samen met Temptation Island verleider Ricardo, dus bye bye Andrea.

De twins hebben een gezamenlijk lijstje van Harrie, Elias en Yedi. Fleur kwam naar Ex On The Beach door haar connectie met Roy, maar ze had het natuurlijk veel leuker met Bülent.

Terwijl Sharon en Esmee lekker een frietje speciaal gingen eten toen ze weer in Nederland waren, hebben de rest van de stelletjes het niet met elkaar volgehouden. Echte liefde vinden in deze drama villa blijkt toch lastiger dan gedacht.

Tot een volgend seizoen. Klik hier om de aflevering terug te kijken.

Meer over Ex On The Beach:

Reageer op artikel:
Deze stelletjes gingen samen naar huis in de allerlaatste aflevering van Ex On The Beach
Sluiten