Het escaleert zondag weer compleet in de nieuwste aflevering van Ex On The Beach

Yessss! Het is weer bijna zondag en dat betekent dat er binnenkort weer een nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars voor je klaarstaat. Aflevering 10 komt steeds dichterbij en wij hebben een aantal beelden van de volgende aflevering geanalyseerd.

De vorige aflevering stond once again in het thema van Harrie, Elodie en Jamecia. Elodie gooide haar eigen glazen in door in de koffer van Lisa (oeps) te plassen, waarna de hele villa haar de rug toekeerde. Daarnaast maakte Limburgse Fleur haar entree, die met zowel Wayne als Roy het bed deelde. Ook nieuwe ex Tessa trof twee oude flirts aan op het strand, namelijk Silvester en Elias.

Aflevering 10 van Ex on the Beach All Stars

Iedere week is het weer genieten tijdens het kijken van onze favoriete guilty pleasure en ook aflevering 10 belooft veel drama. De volgende dingen komen deze zondag aan bod.

Er wordt een tattoo gezet

Wie goed kijkt ziet dat er een man getatoeëerd gaat worden in de volgende aflevering. Deze man is niemand minder dan Wayne, die iets op zijn kuit laat vereeuwigen. Wat zal het zijn? De naam van Limburgse Fleur?

De romantiek tussen Elias en Yasmine bloeit weer op

In een eerder seizoen van Ex on the Beach sprong de vonk tussen Elias en Yasmine over. Toch was de liefde niet sterk genoeg om het tot dit seizoen te halen. Of toch wel? In aflevering 9 zegt Yasmine dat Elias welkom is bij haar en het lijkt erop dat de romantiek in aflevering 10 opnieuw opbloeit.

De nieuwe ex valt niet in goede aarde bij Roy

Het is duidelijk dat de mannelijke ex, die in aflevering 10 zijn entree maakt, voor een hoop drama gaat zorgen. Roy flipt helemaal, de jongens hebben er allemaal hun twijfels bij en Yasmine verdedigt iemand. Betekent dit dat de nieuwe ex er eentje van Yasmine is? Of wordt haar Italiaanse worst aangevallen?

Lees ook: Wayne van Ex On The Beach was vroeger ook al een schatje en deze foto bewijst het

Reageer op artikel:
Het escaleert zondag weer compleet in de nieuwste aflevering van Ex On The Beach
Sluiten