Renée
Renée | LinkedIn Life 27/05/2019

Ohhhhh sh*t! Elias van seizoen 4 maakt zijn rentree in de Ex On The Beach villa

Tegenwoordig kijk je uit naar de zondagavond. Niet omdat je zo’n zin hebt om je vrije uurtjes op te geven, maar omdat om half 10 een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars uitgezonden wordt. Heb je aflevering 2 al bekeken? We praten je in dit artikel bij.

Ex On The Beach All Stars aflevering 2 beloofde namelijk de nodige drama op te leveren. Helemaal nu je weet dat Yasmine, Sharon en Esmee een ex van Harrie in elkaar hebben geslagen. En er kwam deze aflevering zeker een ex van hem, maar niet Rowan…

Kijk aflevering 2 hier.

Ex On The Beach All Stars aflevering 2

In de eerste aflevering werd de villa al goed ingewijd door Harrie, Sharon, Yasmine en Wayne. Zou Ex On The Beach All Stars aflevering 2 ook zo… juicy verlopen? Lees dan snel verder als je de uitzending nog niet hebt gezien.

Ex Jamy maakt haar opwachting

Allereerst worden Harrie, Wayne en Renan op het strand verwacht. Harrie in het bijzonder was onwijs zenuwachtig en dat was terecht, want zijn ex kwam het water uitlopen.

ex on the beach all stars aflevering 2 jamy
© MTV

Niemand minder dan zijn zwak Jamy maakt namelijk haar entree in het programma. Gelukkig voor Harrie, want van alle psycho exen die hij heeft is 22-jarige Jamy waarschijnlijk één van de normaalste. Sterker nog, een week voor het programma wilde hij nog ‘film kijken’ met haar. Maak dat de kat wijs, Harrie.

Lees ook: Doe de quiz en kom erachter welke Ex On The Beach Double Dutch All Star kandidaat jij bent

Wayne gaat op date met Jamy en gaat meteen een potje tongworstelen

De programmamakers weten natuurlijk van iedereen wat zijn of haar type is en jammer voor Harrie, Jamy is precies de vrouw waar Wayne op valt. Zodra de tablet of terror afgaat krijgt hij te horen dat hij met haar op date mag en ze leren elkaar meteen goed kennen.

Ze doen yoga op een surfplank (je moet er zin in hebben) waarbij haar benen al meteen wijd gaan. Je ziet ook dat ze thirsty is, want ze twijfelt geen seconde om Wayne te zoenen en dan is ze pak ‘m beet nog maar een uur deelnemer van het programma.

ex on the beach all stars aflevering 2
© MTV

Mogen we even zeggen dat we absoluut niet met haar willen ruilen? We weten niet wát Wayne met z’n mond en tong doet, maar hij ziet er niet lekker uit.

Esmee gaat op date met Renan en laat zien wie van hen nu echt ballen heeft

Deze is echt onverwacht: Esmee en Renan gaan op date. HOE dan? Het is misschien wel één van de leukste dates die we tot nu toe hebben gezien, want Renan is echt zo’n pussy als ze op een quad gaan rijden. Hoe vaak die man ‘mijn nek breken’ in vijf minuten zegt is te hilarisch.

Esmee laat zien hoe je een quad hoort te rijden. Vol gas, niet op een slakkentempo. Lekker meid, laat maar zien wie van jullie de ballen heeft. Ondanks dat de twee de date zoenend afsluiten, eindigt ze diezelfde avond met iemand anders in bed. We voelen deze match niet.

Joshua en Yasmine ontdekken hoe leuk ze elkaar echt vinden

Joshua en Yasmine hebben in aflevering 1 er geen geheim van gemaakt dat ze elkaar heel lekker vinden, dus de twee hebben goede quality time los van de groep nodig. Voor een potje vingerverf worden ze naar een andere locatie gebracht en vooral Joshua heeft er zin in. Hij staat immers al een dag droog.

ex on the beach all stars aflevering 2
© MTV

Maar WAAROM gebeurt er steeds niks tussen deze twee? Vinden ze elkaar leuker dan een friends with benefits situatie? We weten het niet. Maar wat we wel weten is dat ze deze date en dag doorbrengen zonder zoenen en seks. Ja, het kan nog in Ex On The Beach All Stars.

Er komt nóg een ex

Verrassing, er kunnen niet genoeg exen uitgenodigd worden in deze aflevering. Yasmine, Jamy én Lisa worden op het strand verwacht. Voor dit programma is een heel strakke planning nodig, want wat blijkt? De ex van zowel Yasmine als Jamy komt uit het water gelopen. Het is Elias van seizoen 4. Waaaaaat.

ex on the beach all stars aflevering 2
© MTV

We kunnen je één ding vertellen: hij is f***** arrogant en gaat sowieso ruzie krijgen met jaloerse Harrie. Mark our words. Kijk deze uitspraak dan: “Ik kom voor de lust. Niet voor de liefde, want dat ken ik niet.” Succes Elias.

Oh en deze: “Ik ben de man met de ketting. De ketting zegt wat ‘ie wil en dat doe je dan.” Sorry, wat?

Jaloerse Harrie vinkt de tweeling af

Harrie is ondertussen aan het ontdekken of hij nog kans maakt bij zijn knappe Jamy. Hij wil super graag Esmee doen, zodat hij de tweeling van zijn lijstje kan strepen. Tegelijkertijd wil hij Jamy, maar hij heeft nogal moeite om prioriteiten te stellen.

Jamy laat duidelijk weten dat ze hem echt niet hoeft als hij seks heeft met Esmee en wat doet hij? Hij pakt Esmee om vervolgens met Jamy in bed te belanden. Que?

Et voilà, Ex On The Beach All Stars aflevering 2 in een notendop. Op naar de volgende. ?

Lees ook: Hier kijk je gratis Ex On The Beach Double Dutch All Stars

Reageer op artikel:
Ohhhhh sh*t! Elias van seizoen 4 maakt zijn rentree in de Ex On The Beach villa
Sluiten