Renée
Renée | LinkedIn Life 17 juni 2019

Ultiem verraad: Sharon tongt met Esmee’s ex en breekt daarmee hun sister code

Yeeeeheees, het is tijd voor Ex On The Beach All Stars aflevering 5. Zat je gisteren niet klaar om te kijken hoe Wayne het gezicht van Lisa bedekte met zijn mond tijdens het zoenen en hoe classy Yassie veranderde in trashy Yassie? Mooi, want we praten je in dit artikel even bij.

Na de heftige aflevering van vorige week zijn we klaar voor iets meer rust in de villa. Maar met alle drama en een nieuwe ex is het allesbehalve rustig deze week.

Ex On The Beach All Stars aflevering 5

De singles hebben er natuurlijk weer alles aan gedaan om met een kater wakker te worden. Elias was te dronken om zijn penis stijf te krijgen voor Esmee, maar Lisa en Harrie maakten het nodige goed. Het is in ieder geval wel gelukt om Silvester jaloers te maken.

Ondertussen blijven de meningen over Harrie’s bedpraktijken verdeeld, maar Lisa is er wel over te spreken. Hij is krap vier uur uit Lisa en hij probeert meteen al Elodie te versieren. Eens zien hoe ver hij komt in deze aflevering.

Heb je deze quiz al gemaakt? Doe de quiz en kom erachter welke Ex On The Beach Double Dutch kandidaat jouw perfecte match is

Yedi arriveert in de villa

De twins en Yasmine worden ondertussen op het strand verwacht. In Ex On The Beach All Stars aflevering 5 komt er een man bij: Yedi. Hij is de ex van Esmee en ze heeft stiekem nog gevoelens voor hem.

Daarom is het des te lastiger dat Sharon met hem op date gaat. Ze weet dat ze niks met Yedi mag uitspoken en wat doet ze? Ze gaat een potje tongworstelen. Sharon wil het geheim houden, maar je snapt dat het echt niet lang gaat duren voordat Esmee erachter komt. Miauw. Sister sabotage.

Harrie moet op date met Lisa

Of er meer tussen Harrie en Lisa speelt dan een dronken avondje in bed doorbrengen, mogen de twee uitzoeken tijdens een date. Lisa ziet de aandacht wel zitten, Harrie wil niks van haar weten en houdt 90% van de tijd zijn mond dicht. Gezellig.

Elias kan zijn geluk niet op en gaat op date met Elodie

Elias heeft inmiddels de jackpot te pakken: hij mag wél op date met Elodie en dat vindt Harrie natuurlijk niet leuk. Hij zet alles op alles om de brunette voor zich te winnen, maar ze is niet makkelijk over te halen.

Als Harrie en Lisa na hun kookles aanschuiven bij deze twee voor een dubbeldate maakt Elias zijn move. Hij geeft zijn ketting (…) aan Elodie en probeert haar vol op de mond te pakken, maar ze wijst hem keihard af.

Ze speelt ondertussen een sluw spelletje, want als Harrie vraagt wie ze nu leuker vindt, zegt ze Elias. Maar door Elias af te wijzen tijdens de zoen laat ze zien wie echt de touwtjes in handen heeft. We twijfelen of Yasmine wel langer de koningin van de villa is.

Dit vind je ook leuk om te lezen: Megan van Temptation Island doet mee aan Ex On The Beach All Stars ‘snap je’

Yasmine wil Elodie klappen geven

Dat Elodie alle aandacht opeist van de mannen is iets wat de andere vrouwen echt niet zint. Met haar schorre stem gaat ze ruzie maken met Elodie die echt allesbehalve onder de indruk is. “Ik zweer het Elodie. Ik wil je apart nemen maar ik doe het niet.”

Omdat Elodie niet reageert is Roy het volgende slachtoffer. Yas, je hebt precies vijf afleveringen geleden het goed gemaakt met de jongen. Wat doe je nu?

Elodie geeft Yasmine klappen

Je begrijpt dat de sfeer in de villa de volgende dag echt niet gezellig is. Daarom worden Yasmine, Elodie, Roy en Silvester naar de boksring gestuurd. Lekker sensatie maken, MTV. Elodie deelt een paar rake klappen uit, waardoor Yasmine al snel afhaakt.

Nu maar hopen dat dit het einde betekent van hun ruzie, want het geweld in Ex On The Beach All Stars is echt allang niet oké meer. Tot volgende week. ?

Aflevering gemist? Hier kun je ‘m terugkijken.

Reageer op artikel:
Ultiem verraad: Sharon tongt met Esmee’s ex en breekt daarmee hun sister code
Sluiten