Renée
Renée Life 24 jun 2019
Leestijd: 3 minuten

Jamecia is de nieuwe ex in Ex On The Beach All Stars en ze pakt Elias van iedereen af

Yesssss, het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. Zou Yasmine nog steeds ruzie hebben met Elodie en Rowan? Is Lisa Silvester nu echt vergeten? We praten je in dit artikel bij over aflevering 6.

De woorden ‘Wij zijn de All Stars, wij zijn sowieso één team en daar sta ik achter’ van Yasmine is iets wat achter is gebleven in aflevering 5. Niet alleen heeft ze ruzie met de nieuwe meiden, maar ook met haar BFF Roy. Eens zien hoe het nu gaat.

Ex On The Beach All Stars aflevering 6

De ongenadelijke strijd om de titel Queen of the Villa is losgebarsten, hoor. Voordat het zover is moeten we toch even terugblikken op de romance tussen Lisa en Wayne. Serieus, we hopen dat dit wat wordt en dat de psycho kant van Lisa niet naar boven komt.

Jamecia arriveert in aflevering 6 van Ex On The Beach All Stars

Jamecia keert als ex terug in Ex On The Beach All Stars

Het is tijd voor bye, bye Elodie en een nieuwe ex te verwelkomen. Yedi, Renan en Elias worden op het strand verwacht. Yedi probeert met stoere taal te vertellen hoe hij zich nu voelt, maar eh… ja. Jamecia is niet eens z’n ex, dus hij hoeft zich nergens zorgen om te maken.

Ex On The Beach All Stars

Ze is de ex van Renan, maar komt zeker niet voor hem. Miauw. Jamecia gaat meteen op date met Elias. Hij heeft al plannen om haar ‘uit elkaar te scheuren’. Okurrr. De eerste zoen is in ieder geval al binnen.

Ex On The Beach All Stars

Lisa en Wayne gaan op date

Schattig, Lisa en Wayne gaan op een dansdate. Hij heeft er super veel zin in en trekt alvast zijn Calvin Klein onderbroekje aan voor de bachata. De heupen komen al lekker los en het gaat eerlijk gezegd super goed. Dat Lisa het er alleen maar heet van krijgt is een goed teken, want dat vergroot de kans op de eerste relatie in de villa.

Queen of the Villa

Jaaahaaa, het is zover. De stemming voor de koningin van de villa gaat beginnen. Een kamer in het huis is omgetoverd tot suite en daar slaapt de koningin met de man die haar het meest bevalt. Helaas kan Yas niet vijf keer op zichzelf stemmen, waardoor ze de loting verliest. Niemand minder dan Jamy is DE koningin. Nice.

Roy rekent zich al rijk, maar niemand minder dan Yedi mag mee naar bed. Hij wéét dat ze seks gaan hebben.

Ex On The Beach All Stars

De hitte wordt opgevoerd

Elias, Jamecia, Silvester én Rowan hebben allemaal de suite van Jamy en Yedi gevonden. Het gaat er ouderwets heet aan toe in de badkamer. Elias paalt zijn Jamecia en verder zie je op wat flexibele poses na niet heel veel. Yedi doet ondertussen stoer, maar er is niets gebeurt in zijn slaapkamer. Jamy gaat iemand anders zoeken.

Harrie is op Elodie

Harrie staat al vijf dagen droog voor Elodie, terwijl Jamecia ook wel een beurt zou kunnen krijgen. Toch wil hij bewijzen aan Elodie dat ‘ie voor haar kan wachten. Ondertussen ziet zij zichzelf met Harrie het eiland verlaten, dus de liefde hangt zeker in de lucht.

Rowan en Silvester gaan op date

Als twee mensen elkaar hebben gevonden in de villa dan zijn het Rowan en Silvester wel. Op de valreep worden ze nog even samen op date gestuurd om te zien of er meer speelt. Ze zien elkaar in ieder geval helemaal zitten, maar er is nog één probleem: Lisa.

Wayne is inmiddels afgeknapt op de bezitterige kant van Lisa, waardoor ze het wel kan schudden bij hem. Jammer. ?

Reageer op artikel:
Jamecia is de nieuwe ex in Ex On The Beach All Stars en ze pakt Elias van iedereen af
Sluiten