Isis van Graas
Isis van Graas Life 28 juni 2019

Gaat Trashy Yassie ooit nog kalmeren? Ex On The Beach All Stars aflevering 7 wordt de heftigste tot nu toe

Aankomende zondag is het weer zover, want dan staat er een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars voor ons klaar. De ene ex na de andere is al aangespoeld en je raadt het al, dat betekent nog meer drama. Aflevering 7 staat nog niet online, maar belooft al veel spraakmakende beelden.

Afgelopen aflevering was de beurt aan Jamecia, de ex van Renan, om het huis op z’n kop te zetten. Ze zet haar zinnen op Elias en dat blijkt ook tijdens hun date.

Lees ook: Het enige wat je wil eten deze zomer: wodka ijsjes met zure matten

Ex On The Beach All Stars aflevering 7

Hoewel we niet de hele aflevering kunnen voorspellen (helaas), weten we wel dat er een hoop drama te wachten staat. Elodie is op date gegaan met de nog onbekende ex en heeft haar handjes niet thuis gehouden. Harrie is daar allesbehalve blij mee en zoekt gelijk een nieuw slachtoffer. De zoektocht duurde niet lang, want Jamecia vindt Harrie “een stoute stoute jongen en wil hem wel hoor” en eindigen samen in de badkamer.

Even terug naar de vorige aflevering

Elodie en Yasmine zijn beiden niet verkozen tot queen of the villa, want Jamy kreeg de meeste stemmen en mocht slapen in de mooie suite samen met Yedi. De girlspact van de tweeling was het er niet mee eens en besloten even te spugen in het bad met rozenblaadjes van Jamy, really?

De volgende dag duurde het niet lang of de gevreesde tablet of terror ging weer af om deelnemers naar het strand te sturen. Dit keer was het de beurt aan Sharon, Elodie en Jamecia. De woede van Sharon tegenover Elodie wordt steeds groter en groter.

Double trouble

Sharon heeft een mental breakdown en ziet het even niet meer zitten. Ook Yedi is teleurgesteld want “hij kan niet meer neuken“. Wij zien een connectie?

Geen aflevering zonder gebroken nagels

Natuurlijk kan er geen aflevering worden uitgezonden zonder vechtende dames, dus dit keer was het de beurt aan Lisa en Rowan. Tijdens de date hebben Rowan en Silvester gezoend, dus Lisa kon zich niet meer bedwingen en vloog Rowan aan. Gelukkig komt de held Silvester er even tussen springen.

Deur in duizend stukjes

Als je dacht dat dat genoeg drama was heb je het mis, want Yasmine besluit de deur in te trappen en waarna de deur in duizend stukjes breekt. We weten niet wie de borg betaalt, maar een ding is zeker: die is de pineut.

Komt het nog goed?

Natuurlijk kunnen we nog een aantal afleveringen gaan genieten van de schokkende beelden en nieuwe exen die de zee uit komen. Of het nog goed komt tussen de All Stars originals en de mensen daarbuiten is nog de vraag. Trekt Lisa haar nagels terug en bloeit de liefde verder met Wayne? Betaalt Trashy Yassie een nieuwe deur en aan wie geeft Elias zijn speciale ketting de volgende keer? Wij zijn benieuwd en kunnen nu al niet meer wachten.

Lees ook: Deze zomer komt de drijf-in bioscoop weer terug en geniet je weer van een film op het water

Reageer op artikel:
Gaat Trashy Yassie ooit nog kalmeren? Ex On The Beach All Stars aflevering 7 wordt de heftigste tot nu toe
Sluiten