Isis van Graas
Isis van Graas Life 1 jul 2019

Aflevering 7 van Ex On The Beach All Stars brengt weer veel drama met zich mee en dat komt allemaal door jaloezie

Het is maandag en dat betekent dat er weer een nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars online staat. Nog niet gekeken? Wij praten je bij over alle drama, ruzies en gevechten van aflevering 7, dus lees snel verder.

Het hechte “All Stars team” krijgt een scheurtje door de ruzie tussen Esmee en Sharon, maar ook Yasmine gaat weer door het dak, of beter gezegd, door de deur.

Lees ook: De 5 mooiste zwembaden van Nederland waar jij deze zomer te vinden bent

Ex On The Beach All Stars aflevering 7

Wat je deze aflevering te wachten staat? Heel. Veel. Jaloezie. En daar is dan ook alles mee gezegd, want Harrie maakt een slippertje (of drie) en ook Lisa raakt de controle in haar bovenkamer kwijt door de date van Rowan en Silvester.

De nieuwe ex

Andrea, de ex van Jamecia, komt het water uitlopen en trapt daarmee aflevering 7 af. Eigenlijk komt hij voor Jamecia, maar zij is nog te druk met andere projecten, zoals Harrie en Elias. Niet alleen Jamecia heeft een connectie met de nieuweling, ook Elodie heeft een klein verleden met Andrea. Daarom mogen ze samen op date, maar Elodie laat zich niet gek maken en blijft trouw aan Harrie. Dat laatste laat ze na de date goed weten. Één ding is zeker: Harries dagen van “droogstaan” zijn voorbij.

De avond valt

Toch vindt Elodie dat Harrie de waarheid moet weten en vertelt hem over haar verleden met Andrea. Harrie is – uiteraard – op zijn teentjes getrapt en maakt gebruik van de aandacht van Jamecia. Niet borrelt bij Elodie een gevoel van jaloezie op, want ook Lisa houdt het niet meer en daagt Rowan uit. Iedereen gaat door roeien en ruiten (letterlijk) – ook Yasmine. Ze grijpt eerst Harrie en reageert daarna haar woede uit op de glazen deur in haar slaapkamer.

Date dag

Jamecia en Harrie gaan samen op date en kunnen niet van elkaar afblijven. Eenmaal terug in de villa ontkennen ze beiden alles en sluiten samen de date af in de badkamer. Ook Esmee mag op date met Yedi. Hieruit blijkt snel dat ze nog steeds een zwak voor hem heeft. Sharon is hiervan op de hoogte en voelt zich schuldig over haar zoen met Yedi. Na de date vertelt ze Esmee alles, waarna Esmee er genoeg van heeft.

Ruzie maakt plaats voor gezelligheid

Wanneer de avond valt maakt ruzie plaats voor drank en gezelligheid, maar dat duurt niet lang. Harrie vertelt aan Roy “zijn grote geheim met Jamecia”, maar zij is al lang weer terug gegaan bij Elias. Yedi probeert de boel te redden met Esmee en het lukt hem even, maar toch kiezen de double trouble twins voor elkaar. Ook Rowan en Silvester sluiten samen de avond af, net als Jamecia & Elias en Harrie & Elodie.

De volgende keer

Silvester confronteert Harrie publiekelijk over zijn avontuurtje met Jamecia en laat daarmee de bom barsten. Maar daar blijft het niet bij, want daarna mag hij op date met Lisa. Er mogen weer drie deelnemers naar het strand en wij gokken dat Joshua de pineut is in aflevering 8. Wij zijn benieuwd.

Lees ook: Gaat Trashy Yassie ooit nog kalmeren? Ex On The Beach All Stars aflevering 7 wordt de heftigste tot nu toe

Reageer op artikel:
Aflevering 7 van Ex On The Beach All Stars brengt weer veel drama met zich mee en dat komt allemaal door jaloezie
Sluiten