Isis van Graas
Isis van Graas Life 5 jul 2019

Silvester laat de bom barsten en Elodie komt achter Harrie zijn “slippertjes” in aflevering 8 van Ex On The Beach All Stars

Yessss! Het is weer bijna zondag en dat betekent dat er binnenkort weer een nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars voor je klaar staat. Aflevering 8 komt steeds dichterbij en wij hebben een aantal beelden van de volgende aflevering geanalyseerd.

De vorige aflevering stond volledig in het teken van Jamecia en Harrie die elkaar niet konden weerstaan. En dat terwijl Elodie en Harrie net aan “iets serieus” begonnen, ouch.

Lees ook: Quiz: hoe goed ken jij het eerste seizoen van Temptation Island VIPS?

Ex On The Beach All Stars aflevering 8

Iedere week is het weer smullen tijdens het kijken van onze favoriete guilty pleasure en ook aflevering 8 belooft veel goeds. We weten één ding zeker: Silvester laat de bom barsten en er spoelt een nieuwe ex aan.

Het Harrie-drama

Jamecia is alweer op Harrie uitgekeken, waarna hij poeslief is terug gegaan naar Elodie. Toch komt Silvester roet in het eten gooien en laat de bom barsten. “Ik wil niet stoken hoor, maar ik hoor in de wandelgangen dat jij Jamecia gister even goed uit elkaar hebt getrokken.” Iedereen is in shock (yeah right) en vooral Elodie is hier niet van gediend.

De helse date

Hebben we het nu over de date van Silvester en Lisa of de date van Silvester een Sharon? Geen idee, want de dates pakken beiden heel slecht uit. Als eerste gaat Silvester met ex Lisa op date en ze heeft haar oorlogspakkie alweer aangetrokken. Toch kon Silvester het niet laten en vertelt haar over de dingen die gebeurd zijn tussen hem en Rowan.

Silvester is nog niet klaar deze aflevering, want hij heeft ook nog eens het genoegen om met een van de twins de nacht door te brengen. Romantisch toch? Niets blijkt minder waar, want met z’n tweeën gaan ze op de gevreesde date van het seizoen.

Maakt Megan eindelijk haar entree?

Aan het einde van het voorproefje van aflevering 8 zie je Joshua, Harrie en Roy het strand oplopen. Dat betekent dat er een nieuwe meid zich zal nestelen in de villa. Als dat maar goed gaat. Aan Joshua’s gezicht te zien, is hij niet blij. “Oh nee da meent ge niet, da meent ge niet.” Zou het Megan zijn? Wij kunnen niet meer wachten en zijn ontzettend benieuwd. Jij waarschijnlijk ook.

Lees ook: Deze planten zorgen ervoor dat jij geen last meer hebt van muggen en vannacht weer heerlijk slaapt

Reageer op artikel:
Silvester laat de bom barsten en Elodie komt achter Harrie zijn “slippertjes” in aflevering 8 van Ex On The Beach All Stars
Sluiten